Redan fredagkväll
Det har nästan gått en vecka sedan jag skrev sist men jag har nästan inte gjort något annat än bara sovit denna veckan. Är febrig, lite förkyld och fruktanvsärt trött och så en uvi på det. Jag var på vårdcentralen(återigen) i tisdags eftermiddag och träffade ytterligare en isländsk läkare. Undrar hur många isländska läkare det finns som kommer till Kristianstad för en vecka?;) Blev insatt på antibiotika i 10 dagar, så nu hoppas jag att "allt ont" ska försvinna.

Är lite ledsen ikväll eftersom jag skulle gått på invigningsfest på jobbet ikväll och som jag längtat, men men vad gör man. Supertrist är det iallafall. Älskingen har köpt lösgodis till mig så det får jag väl trösta mig med ikväll istället. Tack älskling:)

Blir lugnt ikväll och i helgen oxå för den delen, måste helt enkelt bli frisk till måndag. Vill kunna jobba då...

Fredagsmys på er
//Pernillla


Lördagskväll i antågande...
Nu börjar jag blir lite mer människa, igår kväll var jag såå trött och yr efter fyra dagars arbete. Jag sov en stund i går kväll och var helt slut, men efter en skön sovmorgon idag och allmänt slappande börjar det kännas bättre.

Igår kväll hämtade vi lite foto från extrafilm ;). Det blev lite mer än 800 bilder...hon i utlämningsdisken skrattade gott och sa att nu var vår helg räddad:) Det är foto från bröllopet och bröllopsresan...Vi har köpt två fotoalbum där vi ska sätta in bröllopsbilderna och det ska bli så kul att pyssla med det.


Lite foto;)...

Förr en tid sedan hämtade vi våra kavas och så här blev resultatet...

  


Idag så har jag och älsklingen varit en runda på stan. Jag ville hitta lite nya kläder, men där gick jag bet. Jag vet inte riktigt vad man ska ha på sig egentligen, tycker modet är lite konstigt. Guldiga tights är inte min melodi eller så har man helt enkelt bara blivit för gammal. Jag ska göra ett nytt försök i veckan, skulle vilja hitta en fin topp eller liknande att ha till fredag. Då är det invigningsfest med jobbet och det ska bli så kul. Jag är överlycklig att jag trivs så bra på mitt jobb och med mina fina kollegor. I vilket fall som helst så vågade jag och älsklingen testa på höstens mode när det gäller huvudbeklädnad...

 
...hihi...söta va?;)


Nu är det slappa som gäller och ikväll blir det del 2 av "kändisdjungeln" ..har ni sett det? gillar ni det? Vi var ganska så tveksamma igår, men det måste få en chans till idag. Sen är det ju även premiär på "här är ditt liv"...och jag minns senast det gick, det säger väl lite om hur gammal man är;) Det första programmet gick den 11/1 - 80 och då var inte ens älsklingen född, men nästan;) Ja jag kan väl säga att just det programmet minns inte jag heller,hihi, men tydligen sändes programmet till 1991 och då var man ju trots allt 14år... jag minns de blommiga fåtöljerna och att han (Lasse Holmqvist) klädde ut sig för att "lura gästen"...undrar hur det blir ikväll? Oldsberg i damkläder? ;)...

Mysig lördagskväll
//Pernilla

10 september
Ett stort grattis, PAPPA, på födelsedagen! Hoppas du får en skön, härlig och underbar födelsedag. Idag tänker jag oxå lite extra på farmor, som skulle fyllt 91år. Tänk vilken fin 90års dag hon fick förra året...

Mamma och pappa är just nu på väg upp till min bror i Nacka och ska va där över helgen. Och jag vet att där finns presenter till pappa, när de kommer fram:)

Jag börjar inte jobba förrän kl 14 idag. Älsklingen är i Göteborg efter att han kommit hem från huvudstaden igårkväll. Veckorna går så snabbt att jag knappt hinner med. Imorgon är det redan fredag och sen kommer helgen...

Kramar på er och en särskilt stor kram till dig pappa.
//Pernilla

3 månaders bröllopsdag:)

Ja idag är det tre månader sedan vi gifte oss, fatta vad tiden går. För tre månader sedan, vid detta klockslaget, var vi nästan precis klara på TOVA och åkte ut mot kyrkan och jag var hur nervös som helst. Fattar egentligen inte varför man var så nervös när det enbart var lycka och glädje ju, men en väldigt stor dag för mig, för oss givetvis. Och vilken underbar dag det blev:)
I fredagskväll, när jag väntade på att älsklingen skulle komma hem, så tittade jag lite på vår bröllopsfilm. Såg vigseln igen och bara grät, av lycka så klart:) Underbart att kunna titta på det igen och återigen tack Christer för att du filmade.

Älsklingen kom hem tryggt och säkert i fredagskväll och det var hur skönt som helst att se honom igen, kändes som om han varit iväg hur länge som helst. Det är väl bara att försöka att vänja sig vid att han är borta lite mer i veckorna nu. Denna veckan som kommer ska han både till Stockholm och Göteborg... 

Jag är fortfarande inte helt bra, har lite feber kvar och är fruktansvärt trött, men jag tänkte iallafall försöka att gå till jobbet imorgonbitti. Känns som om jag kommit i ett sådant tillstånd, som jag ibland gör, med lite feber och en väldig trötthet. Jag kan bli så här när jag känner att det är mycket och mycket tankar och oro. Samtidigt vill man ju verkligen inte riskera att smitta någon, men jag tror att det är lugnt. Jag varken nyser, hostar eller snyter mig. Får se hur jag mår imorgonbitti helt enkelt.

Just nu kollar jag på filmen: den vita massajen, har sett den innan och läst de tre böckerna, men den är ändå fängslande på något sätt tycker jag. Vad gör man inte för kärleken?!;)

Hoppas ni haft en skön helg och laddat inför en ny vecka...

Skön fortsatt söndag
//Pernilla


Längtan och ett nytillskott:)
Jag mår lite bättre idag, det onda i halsen har försvunnit och det är skönt, men fortfarande lite feber och huvudvärk. Fast nu längtar jag bara efter min älskling...vill ha honom här NU. Pratade med honom i eftermiddags och då berättade han att han var en av fyra inom företaget som vunnit ett pris. Pris för duktig och framgångsrik medarbetare. Jag är så glad och lycklig för honom och jag är allt lite stolt över min man:) Priset blir, för de fyra med respektive, en resa i vår:) Ska bli kul att åka, det brukar tydligen va en långweekend och resmålet är hemligt, hihi spännande ju.

I  måndagskväll fick min kusin Jenny och hennes Mattias en liten son. Ett stort grattis till er och jag önskar honom all lycka till i världen. Lillen ska få namnet Isak och han föddes lite mer än 7 veckor för tidigt, men mår lyckligtvis bra:) Jag har sett honom på foto och han är bara såå söt och liten...

Nu ska jag göra en favorit i repris ifrån igår...gå och lägga mig i ett varmt bad. Sen ska jag räkna timmar och minuter tills älsklingen kommer hem till mig:)

KRAMAR
//Pernilla

Trött och ensam
Jag har varit hemma från jobbet idag, har ont i halsen, huvudvärk, lite feber, besvär från bihålorna och bara så trött. Har sovit i princip hela dagen. Det är så tråkigt att va dålig och va hemma från jobbet. Kommer att va hemma imorgon oxå, men hoppas att jag kan gå på måndagmorgon.

Det är tyst och ensamt här hemma. Det är tur att älsklingen har ringt ibland, för annars vet man ju inte om rösten fungerar, hihi. Går ju liksom inte här hemma och pratar för mig själv, inte högt iallafall;)

Älsklingen är på Gotland med jobbet, han åkte kl 04.00 imorse och kommer inte hem förrän vid 23-tiden imorgon. Det är länge att vara utan honom. Saknar honom så och längtar bara tills han är här hemma igen. Älskar dig mest av allt, Andreas. Du är mitt allt.

Nu ska jag lägga mig i ett bad och efter det ta på mig min sköna morgonrock och lägga mig i soffan och bara slötitta på tv.

Kramar
//Pernilla


RSS 2.0