Pacemakerkontroll...
Idag fixade jag med att bli flexledig imorgon, hade 5h plus på kontot och skulle jobbat 5h imorgon. Tyckte det var väldigt passande dels för att vi imorgon är mer personal och dels för att jag nu är extra trött inför semestern. Kändes väldigt skönt att bli långledig över helgen men ikväll ringde de från pacemakerenheten i Lund...puh där var lyckan försvunnen.

Jag har haft ryckningar i ärret/axlen sen ungefär 3 veckor efter operationen och det tog jag upp med min hjärtläkare när jag träffade honom för ett par veckor sedan. Och idag ringde de alltså från Lund, de trodde att det berodde på en inställning som kände av hur mycket energi som ska gå åt vid varje hjärtslag. En kontroll som tydligen görs tre gången om dygnet. Om det nu är detta ryckningarna beror på så kunde man tydligen stänga av den funktionen och det är detta de ska kolla vid kontrollen imorgon...
Samtidigt som det givetvis är skönt att få det kontrollerat och kanske då även åtgärdat så var det med mycket stor ångest som jag tackade ja till tiden imorgon.

Så imorgon bär det alltså iväg till Lund. Älsklingen kommer att följa med mig och klockan 11.30 ska vi vara där. Usch och fy och blä, känns det som, men samtidigt har jag inget val heller. Vill ju inte ha ryckningar varje dag i åtta år...(till nästa dosbyte)

Så istället för att få en skön ledighet imorgon, med akupunktur inbokad, så blir det att åka till Lund med massa ångest... men men bättre att få det gjort snabbt och jag är tacksam för att de tar emot mig så snabbt.

Kramar
//Pernilla

Sommar:)

Tisdagkväll och NU börjar allsången från skansen och då är det sommar:) och vilket skönt väder vi fått, helt underbart:)

Midsommaren var för vår del hur trevlig och härlig som helst. Som det ska vara liksom... sill, nubbe, jordgubbar,lekar, grillat m.m.
Lite bilder från midsommar:

    
Värdparet:)                                                         Lunchen..

   

Nej nu ska jag se Allsången och sen blir det sängen, tråkigt men sant. Imorgon gäller jobb men bara denna veckan och nästa sen är det semester:)

Sommarkramar
//Pernilla


Trevlig midsommar
Sitter just nu på balkongen och njuter i fulla drag:) solen skiner och det är helt underbart varmt och skönt. Detta har jag saknat, detta är sommar för mig. Sitter och smuttar på lite rose och läser tidning. Kan knappt bli så mycket bättre:) Imorgon är det midsommarafton:) jag har köpt en ny klänning och ska ha krans i håret... Hoppas vädret håller i sig och att det blir en underbar dag imorgon. Jag ska njuta av tredagars ledighet tillsammans med älsklingen. Önskar en glad och trevlig midsommar till alla. Soliga kramar //Pernilla

Sverige har fått en prins till..

Det har nog inte undgått någon i Sverige att det stora bröllopet hölls igår, det mellan kronprisessan Victoria och numera prins Daniel. Och jag var som sagt inte sen på att kolla in det. Det blev i stort sett hela dagen igår som jag kollade på tv;) och min älskling han passade upp mig som om det vore jag som var prinsessa.
Det började med att han fixade nybakta frallor till frukost, sen lunch och vid vigseln såg det ut så här hos oss:



Sen fixade han middag och efterrätten blev så här:



och supergott:)

Jag tillbringade som sagt nästan hela dagen framför tv:n och jag var riktigt rörd flera gånger kan jag medge. Dagen fick gå till detta men det händer ju liksom inte så ofta, det är ju 34år sedan sist och då var jag inte ens född, hihi.

Idag har vi varit sysselsatta med tvätt, städning, lagt in hemmabio-system på blocket, och fixat här hemma. Det har redan ringt två på annonsen så förhoppningsvis får vi det såld och mindre att flytta vid nästa flytt;)

Nu är det sängdags och en ny arbetsvecka som väntar..och på fredag midsommarafton...men vart är sommaren?

KRAM
//Pernilla


Sen fredagkväll...

Det är sen fredagskväll, iallafall för mig, men festen från konserthuset har hållit mig vaken och här hemma var inte ett öga torrt. Jag kanske bör tillägga att jag är ensam hemma;)
Jag pratar alltså om konserten som hölls för Kronprinsessan och Daniel och inför det stora bröllopet imorgon... Det var många kändisar som uppträdde och med många fina sånger/texter men avslutningen var helt otrolig tyckte jag. Roxette och "barnkören" som sjöng m.m... Ja ja jag är nog extra berörd eftersom jag är ensam och mycket känslor och tankar dyker upp, omkring vårt bröllop och att jag längtar såå efter min älskling.

Imorgon kommer jag att vara ganska nära tv:n hela dagen, tror jag. Jag ska iallafall se vigseln... men känner jag mig rätt så kommer det att bli en del till;) Det här med en "förkärlek" till kungahuset har jag fått från min mormor, hon läste ofta för mig om "kungarna"...

Älsklingen har idag sommarfest med sitt jobb och han kommer hem med tåget nu inatt. Hoppas han haft en bra dag och kunnat njuta och slappna av.

Veckorna går som sagt snabbt och vi jobbar på. Nu är det bara 3 veckor kvar till våran semester...ska bli skönt att få va ledig ett tag.

Idag tog jag med mamma och gick på en öppen villavisning. Jag och älsklingen har tid för visning på tisdag men jag kunde inte vänta och gick alltså idag. Detta huset kan vara vårt drömhus, men och där kommer men:et... det är otroligt mycket renoveringar som bör göras och det kostar...


Nu har jag haft "skrivpaus" och pratat med min älskling, han är i Lund och väntar på tåget hem, förseningar men snart är han hemma hos mig. Åh vad jag längtar...

Snart sängdags för mig och en massa bröllopstittande imorgon.

Önskar er en skön helg
//Pernilla


Helgen i bilder...
Tiden går snabbt som sagt...och inte mycket bloggande blir det.
Jag har varit riktigt förkyld med feber och halsont och hemma från jobbet en vecka. Men är tillbaka sedan ett tag och vi har även hunnit med att fira vår 1 åriga bröllopsdag:)

Vi började med att fira vår bröllopsdag redan dagen innan, alltså i lördags. På eftermiddagen/kvällen åkte vi ut till kyrkan och gick runt en stund och massor av fina minnen fyllde oss.
 
Här är det...                 ...kyrkan vi gifte oss i

Och här är vi 1 år efter bröllopet:
 


Efter detta åkte vi till Österlövs bykrog (där vi sov på vår bröllopsnatt). Nu hade vi bokat middag och en övernattning. Middagen var helt otroligt god och innan middagen hann vi med en liten picknick med Champange och lite tilltugg.

   

Efter en lång frukost på vår bröllopsdag (6/6) checkade vi ut vid 10.30 och åkte sen runt på sköna vägar i ett underbart Skånelandskap... efter ett tag kom vi till Humletorken och stannade för en fika.



Bilen gick sen vidare på våra vackra vägar...
Väl hemma igen så laddade vi om, packade om väskan och fixade till en picknick. Denna gången med goda revbensspjäll, potatissallad, sås, grönsaker och bröd. Efter maten drack Älsklingen öl och en whiskey och jag låg och läste en tidning med ett glas vitt...kan livet bli bättre?:) 

Kan bara säga att helgen har varit helt underbar...:)

Massa kramar
//Pernilla


RSS 2.0