Klockan 18:26 på kvällen i Kristianstad
Hej på er som nu läser denna blogg .. ;)

Whoever you may be ..

Ramones i högtalarna, En mariestads och en Whiskey till vänster om tangentbordet och en dosa general portion till höger .. Inte helt fel ..

Ikväll skall jag och kärleken ut och äta gott på en msyig restaurang .. var ett tag sedan vi var ute och åt .. Skall bli jättemysigt ..

Lite vin, god mat och massa mys .. :) Kan inte ha det bättre ..

Är ganska trött efter en lång arbetsvecka .. eller kanske skall säga veckor .. har det lite körigt på jobbet .. ibland känns det som om man knappt har näsan ovanför vattenytan .. Ett steg fram och tre steg bak .. Men små saker gör ändå att man kan koppla av nu i helgen .. som jag brukar säga .. gör man sitt bästa och lite till så är allt okej ;)

Vad händer i vårt hem framöver .. tja .. inte så mycket .. kommer bli ytterligare några långa veckor framöver .. I övrigt kommer väl saker och ting vara som vanligt .. Skall till Pernillas mamma i morgon och äta lunch och fira hennes fördelsedag .. presenten är hemlig .. ;) än så länge ..

Men vi hoppas hon gillar den ..

Om ni undrar tog jag inspiration till inläggets rubrik från boken "Klockan 10:31 på morgonen i Khao lak"

Ha det bra ..

Kramar från Andreas

Ett litet kompliment till dagens blogg...

En cyborg eller cybernetisk organism är en varelse som består av såväl biologisk vävnad som maskindelar. En människa med pacemaker är ett något tillspetsat exempel på en cyborg. Ordet uttalas "sy"+"borg".

Mer avancerade cyborger skildras ofta inom science fiction-genren.


Fredag...igen...
Det verkar bara som om jag skriver om fredagar nu för tiden och inte ofta heller för den delen. Jag vill skriva oftare, varje dag helst, men orkar helt enkelt inte. Det är mycket just nu. Jag jobbar på och satsar mycket energi där och jag stormtrivs på jobbet.

Tänk vad underbart det skulle få vara om man bara fick ägna energi åt jobbet (och älsklingen så klart;) och inte skulle behöva gå igenom all denna oro kring försäkringskassa och alla deras olika lagar som säger olika varje gång man är i kontakt med dem. Vill bara få lite lugn och ro och slippa ödlsa kraft och energi på så jobbiga saker. Ja jag får helt enkelt se hur det går...

Förra fredagen träffade jag mamma, min ena moster, kusin Jenny och hennes lille Isak. Det var jättetrevligt och mysigt. Underbart att få va nära en liten nyfödd och sniffa lite på honom:) Han är bara sååå söt.

I onsdags var jag på pacemakerkontroll. Det var lite mer än 6 månader sedan nu. Jag åkte till mottagningen (lite halvt omtöcknad av lugnande medicin) med älsklingen och mamma. De är mitt stora stöd i detta. Jag kan egentligen inte fatta att dessa besök kan väcka så mycket panik och dödsångest hos mig ännu, det är ju snart 8år sedan jag blev en cyborg;)... Checka in Wikipedia, vet ja, där kan ni läsa om vad en cyborg är...hihi.
Kontrollen visade att det är 8 månader kvar på batteriet...hmm vad säger man, det finns ju liksom inte mycket val, men ett byte ligger ju liksom i tiden. Ska göra en ny kontroll i jan/feb och sen blir det dags för själva bytet under våren. Vill/vågar inte ens tänka på det...

Helgen kommer förhoppningsvis att bli lugn. Jag och älsklingen ska bara softa och ta igen oss. Ska inhandla en födelsepresent till min älskade mamma och sen på söndag ska vi åka dit och fira henne, lite i förskott.

På måndag väntar en ny jobbvecka och jag ska även vaccinera mig mot den nya influensan. Har ni gjort det? Ska ni göra det? Fått biverkningar efteråt? Jag är fortfarande lite tveksam mot vaccinet, men kommer som sagt ändå att vaccinera mig...

Nu önskar jag er en skön fredagskväll och en underbar helg.
Kramar
//Pernilla

Två veckor senare...fredagskväll/natt...

Ja nu har det gått två veckor sedan jag skrev...tiden bara rinner iväg...det känns som om jag bara jobbar och sover. Men jag har iallafall hållt mig frisk, peppar peppar och det känns underbart.

Ikväll har jag haft besök av Linda och Helen, mina tärnor:) och det var riktigt trevligt, som alltid;) Älsklingen har varit på hockey i Malmö ikväll och då tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att träffa tjejerna. Vi gjorde det väldigt enkelt för oss och tog hem pizza, men det är så härligt att träffa dem och bara få prata lite om allt mellan himmel och jord...
Jag har nu diskat, plockat undan lite, sminkat av mig och sitter i min "I Love Lön-tröja" och väntar på att älsklingen ska komma hem med tåget. Där ser ni tjejer...Anna Anka har kanske rätt i sitt uttalande om att svenska tjejer/kvinnor förfaller, eller hur hon nu sa?!...I vilket fall som helst så jag gillar att sitta i min stora t-shirt som jag fått av älsklingen, så det så, hihi.

Skön helg på er.

Godnatt kramar
//Pernilla

P.s: grattis i förskott Linda på födelsedagen



RSS 2.0