Längsen sist...
...jag bloggade nu. Fattar verkligen inte var tiden tar vägen och den rusar väldigt snabbt nu känns det som. Givetsvis kretsar nästan hela vår vakna tid om bröllopet och däremellan ska man jobba (eller Andreas jobbar heltid och jag arbetstränar ungefär 40%) så just nu är vi ganska så trötta av oss.
Får väl försöka att sova mer för man vill ju inte vara så här trött när bröllopet kommer...men nu närmar sig en långhelg med ledighet och det ska bara bli så superskönt. Att vädret är helt underbart gör ju inte saken sämre direkt.

Imorgon jobbar älsklingen halvdag och under eftermiddagen kommer Sara & Mattias, Christina & Nicklas och ev Helen och vi ska grilla och ha det gott. Ska verkligen bli hur trevligt och kul som helst.

Skön Valborg på er!
Kram
//Pernilla

p.s Dagens nedräkning: 38dagar kvar till mitt och älsklingens bröllop!!!:)

Vilken underbar dag:)
Vi hade ställt klockan på lite i åtta i morse men vaknade redan sju...älsklingen kollade klart på sin James Bond film som han började kolla på igårkväll och jag bara låg och mornade mig. Helt underbart...
Sen hämtade vi upp våra tärnor vid 9.30 och sen bar det iväg till Malmö...en vägsträcka som älsklingen kör i princip varje dag. Men idag hade vi syftet inställt på helt annat, idag skulle vi finna tärnklänningar...
Vi (Andreas, Linda, Helen och jäg) gick i en del affärer och efter ett tag började mitt mod svika mig och jag var ganska snart inställd på att vi inte skulle hitta klänningar och vad gör vi då? Snart 1 månad kvar till bröllopet och inga tärnklänningar...men så plötsligt fanns affären bara där:) Tjejerna provade och provade och helt plötsligt fanns den där:) Vi hade hittat klänningarna de ska bära på vårt bröllop:)

Glada och lättade gick vi vidare för en välbehövd lunch. Jag var ganska låg i blodsockret då kan man säga. God lunch och älsklingen var gentleman som vanlig och lät oss tre tjejer ta ett glas vin till lunchen. Du är underbar älsklingen, på alla sätt:)
När vi skulle avsluta vår lunch kommer Pontus med sällskap in på SAMMA ställe, hur stora är oddsen för det i Malmö? Men kul var det, kul att få gratta honom på hans födelsedag och samtidigt att tjejerna fick träffa honom innan bröllopet. De ska ju ändå vara tärnor och bestman...:)

Väl hemma i staden igen så bestämde vi oss (Andreas,  Linda, Helen och jag) att avsluta en lyckad dag med att ta en öl på stan. Vi landade på lilla torg och hade väldigt trevligt. Vi satt där tills vi nästan var blåa av köld. Jisses vad jag frös när vi gick hem, men gud vad kul och trevligt vi hade:)

Hemma så fixade älsklingen ett varmt bad till mig och efter lite mat och "Robinson" så är dagen helt komplett. Nu är man ganska så sliten och jag gissar att sängen snart hängrar, även om klockan inte är sent och att det är lördag, men men vad gör man när man är trött...

Dagen imorgon väntar ju och den med en hel del bröllopsfixande..

Sov gott och tusen tack tjejer för dagen idag:)
KRAM
//Pernilla

Andreas hemma ensam ;)

Var ett tag sedan man skrev ett inlägg .. Men bättre sent än aldrig ..

Kom hem och såg att älsklingen skrivigt ett inlägg :) Kul att läsa efter en lång dag på jobbet ..

Vad gör jag ikväll då .. Eller åtminstonde fram till Pernilla kommer hem..

Än så länge har jag kommit så långt att jag tagit på mig lite myskläder, plockat fram en kall öl från kylen och hällt upp lite whiskey .. Sen startade jag spotify och spelar just nu .. ja du .. det får ni se 6/6 .. är en av låtarna vi skall ha på vigseln.

Kommer väl ta det lungt och softa fram tills älsklingen kommer hem :)

Kramar

//Andreas


En ny värld har öppnat sig...
...jag ser! jag menar jag ser riktigt bra, har precis satt in nya linser som även hjälper till mot brytningsfel. Det är helt otroligt att man kan se så här bra:) jag har gått runt som i en dimma i flera år nu, varför gick jag inte till optiker tidigare?;)
Jag bara sitter och tittar på allt, att kunna se alla detaljer, helt underbart:)

Veckan har varit bra. Mötet gick bra i tisdags och jag får lov att vara kvar på barn avd, men de har som sagt ingen tjänst ledig och det är trist tycker jag. Hoppas att det kan lösa sig ändå. Jag har ersättning från försäkringskassan till den sista juli och efter det ska jag ju jobba med lön och då vill man ju kunna va på en bra arbetsplats. Får ser vad som händer...

Kläderna är bokade till Andreas och Pontus och de blev verkligen sååå stiliga. Har fortfarande svårt att fatta att vi ska gifta oss, men det närmare sig med stormsteg och sakta sakta faller det på plats....

Imorgon ska vi till Malmö med tärnorna och då hoppas jag över allt annat att vi hittar fina klänningar till dem, det är hög tid nu. Ses imorgonbitti, tjejer:)

Känner vittring av helgen nu, men innan dess ska jag jobba kväll börjar kl 14.00. Så när jag kommer hem är älsklingen hemma, det är inte så ofta det är på det hållet. Det är ju jag som brukar va hemma när han kommer hem. 

Nu ska jag fortsatta att upptäcka min nya värld...

KRAM
//Pernilla 

Annandag påsk

Då har nästan hela påsken gått och jag fattar knappt vart tiden tar vägen. Vi har tagit det lugnt och haft det skönt, men samtidigt känns det som om vi inte hinner med. Tiden går för snabbt och bröllopet närmar sig med stormsteg.. bara 54 dagar kvar:)
Nu har vi börjat att ha en "veckoplan",alltså vad vi bör göra ang bröllopet varje vecka och samtidigt minimera risken att glömma något.
Om en vecka är vårt OSA  (20/4) och då hoppas jag att så många som möjligt har tackat ja...alltid så kul om det blir mycket personer ju..

I morgon ska jag på möte ang min arbetsträning och jag hoppas med hela mitt (eller mina,hihi) hjärtan att jag ska få vara kvar på barnavd. Håll tummarna för mig...

I morgon ska även Andreas prova sina bröllopskläder och så ska Pontus (bestmannen) få prova ut sina kläder. De kommer att bli sååå stiliga. På lördag är det tänkt att vi ska åka ner till Malmö tillsammas med mina tärnor (Linda och Helen) och hoppas på att finna fina klänningar till dem. Håll tummarna där oxå...:)

Snart blir det middag för mig och älsklingen och sen ska vi kolla en film. Hoppas att ni haft en skön påsk och skön måndagkväll på er...

//Pernilla



Ensam skärtorsdagskväll...

Jag är ensam ikväll, älsklingen är i Malmö och träffar några av sina vänner. Jag tycker det är riktigt kul att han träffar dem och hoppas verkligen att han har superkul ikväll.

Jag har haft en "hemma spa" kväll ikväll och det var riktigt skönt, ett långt varmt bad med hårinpackning och god bok osv. Men jag måste erkänna att det är ensamt här, saknar min älskling så mycket.

I eftermiddags satte älskingen upp vår lampa ovanför matbordet i vardagsrummet och det blev så bra. Lampkronan har faktiskt mina föräldrar fått i lysningspresent och det känns extra kul att vi kan använda och njuta av den. Mina föräldrar har varit gifta i 35 år iår, faktiskt på samma dag som vårt o.s.a till bröllopet:) Jag har precis tänt ljusen i lampkronan och försökte att ta ett mysigt foto, men det blev kanske inte så bra, jag är inte så duktig fotograf. Hoppas ändå att ni kan se lite hur resultatet blev:



Jag är bättre i min förkylning, men fortfarande inte riktigt bra trots att jag idag har ätit klart min antibiotikakur. Får väl fortsätta med mitt kortisonspray och "tryckutjämna" och hoppas på att slippa få rör i öronen.

Påsken kommer att blir lugn för vår del, det kan behövas. Vi kommer att vara ett par dagar hos mina föräldrar och passa hus och Mio och sen kommer vi att va hemma och bara ta det lugnt. Vi kommer säkert att pyssla lite med bröllopsplanering, det har ju blivit en del av vårt liv nu.
Jisses vad bröllopet närmar sig med stora steg nu, mindre än 2 månader kvar. Jag kan faktiskt inte riktigt fatta att det är så snart och jag blir väldigt pirrig bara av tanken, men samtidigt är jag ju superlycklig och vill bara att den dagen ska komma. Det börjar att komma in anmälningar till bröllopet och jag hoppas att så många som möjligt av de vi bjudit kommer...

Nu ska jag lägga mig ner i soffan införd mitt nattline och sköna morgonrock och slötitta på tv.

Många kramar på er och Glad Påsk
//Pernilla


Våren är här:)
men jag ligger inne och tittar ut på den ljuvliga solen. Förkyld och med dubbelsidig öroninflammation, det är allt annat än ljuvligt det kan jag säga. Har riktigt ont i öronen och hör knappt vad jag själv tänker. De tre senaste dagarna har inte varit roliga direkt, men nu har jag fått både antibiotika och kortisonnässpray så nu ska det snart va bra igen hoppas jag. Läkaren gav det 2,5 vecka annars skulle jag få remiss till öronläkare för ev insättande av rör, hur skoj är det? Hade tydligen väldigt mycket vätska bakom trumhinnan oxå. Det är 2½ år sen jag var riktigt förkyld så jag ska väl ändå inte klaga...

Snart, snart kommer min älskling hem och ingen blir lyckligare än jag.  Han är väldigt efterlängtad och jag har saknat honom mer än någonsin dessa dagarna.
Hoppas att min medicin gör nytta snabbt och att jag och älsklingen kan få njuta lite av vårsolen i helgen. Vill sitta på balkongen och lapa sol.

Ska börja laga middag till oss nu och sen är det mys framför tv:n som gäller ikväll. Det är sista avsnittet av Antikrundan:( 
Fast nu när det bara blir ljusare och ljusare om kvällarna är det samtidigt skönt att inte "följa" något tv-programm, skönt att kunna va ute mer.

Förkylda kramar på er
//Pernilla


RSS 2.0