Blogginlägg nr 2 idag...
...glömde ju det innan...ville bara förära er med foto på älsklingen:)

Här kommer bilder på före och efter klippningen...

       

Stor skillnad va? är det samma man?;)




Här en bild från min och älsklingens lunch igår, i vårt nya kök:) Ser ni hans förband ovan knät? Visst är det synd om honom. Puss puss älsklingen.

Nu ska vi beställa pizza:)




2 veckor i vårt nya hem:)

Jag fattar inte vart tiden tar vägen egentligen. Vi har nu redan bott här i 2 veckor och dels känns det som om det var igår vi flyttade och dels känns det som en evighet sen eftersom jag är så lycklig här. Det är så underbart skönt att slippa se och höra "grannen ovanför", ni fattar nog inte riktigt hur skönt det är? Nu är jag fri, på något sätt, helt fantastiskt underbart.

Idag har Andreas varit och klippt sig och jisses vad fin han blev;) och på tisdag är det min tur. Det ska bli skönt och välbehövt. Jag ska planera lite med min frisör inför bröllopet oxå på tisdag, känns tidigt, men samtidigt flyger tiden så snabbt och snart är det bara 3 månader kvar till bröllopet:) TRE... Fattar verkligen inte vart tiden tar vägen... Vi började ändå väldigt tidigt med vår bröllopsplanering men nu känns det som om man får börja att planera mer "på riktigt" om man säger så. Kanske snart dags att börja checka av lägesstatusen? får nog bli nu i helgen... 

Ikväll är det final i "På spåret" och vi äter troget vår fredagspizza. Vad händer då med pizzan nästa fredag? Aha vad bra, har läst att "Så ska det låta" börjar nästa fredag. Vilken tur för vår fredagspizza:)hihi. Kanske snart dags att sluta med den, med tanke på ett kommande bröllop? hihi  men inte ikväll....

SKÖN fredagkväll på er
//Kram Pernilla


Mycket har hänt
Det var länge sen vi bloggade nu. Först slutade vår router att fungera i den gamla lägenheten och sen fick vi vänta några dagar innan bredbandet fungerade här...alltså sitter jag nu här i vår nya lägenhet. Vi trivs sedan jättemycket, trots alla flyttlådor och att allt inte är möblerat som vi vill, men detta är vårt hem och vi har en hel del nya möbler. Superskönt :)

Jag vet inte riktigt var jag ska börja med att berätta och jag vill inte att detta ska bli en "tung" blogg, då jag just nu trivs hur bra som helst med livet och bara njuter av att vara tillsammans med älsklingen i vår nya lägenhet.

Fast jag känner ändå att  jag vill berätta lite om vad som hände på fredagen (6/2)  innan det var dags för vår flytt. Jag och min mamma blir nämligen slagna av vår "gamla" granne, i den förra lägenheten alltså. Allt sker i trapphuset. Grannen slår, drar mig i håret och samtidigt asar mig över golvet och hotar mig med att hon vill döda mig. Detta är lite av vad som händer och sen vill jag inte "prata" om detta mer. Allt är polisanmält och sen får man se vad det blir för påföljning på detta, men jag kan säga att jag och mamma var djävligt rädda och jag önskar att allt detta löser sig till det bästa.
Vilken tur att vi (jag och Andreas,alltså) hade en ny lägenhet att flytta till och slippa att vara i den andra längre och slippa henne, grannen. Underbart skönt. Hon har förpestat mitt/vårt  liv nu i nästan 1½år tid, men nu hoppas jag över allt annat att det är slut på det.

Jag och älsklingen har "jobbat" mycket nu i denna nya lägenhet, man vill få allt på plats, direkt, men inser snart att så inte är fallet. I vilket fall som helst har vi kommit ganska så bra tillrätta och bara idag har vi packat upp 7 flyttlådor. Då måste jag tillägga att det var lådor till köket och det mesta diskade vi. Vi har nog ommkring 450st glas och det blir mycket disk;)
När man flyttar inser man hur mycket saker man verkligen har...puuh


Här kommer lite bilder från flytten:


Här börjar hallen i den nya lägenheten att fyllas med flyttlådor....


"Hemkörd planka" till middag på flyttkvällen, fick bli toapapper som servetter och dryck i plastglas, men men...det är ju flytt...


Här byggs lite byrå.......


Vill verkligen tacka alla ni snälla människor som hjälpte oss med flytten, ingen nämd och ingen glömd. Tusen tack.

Massa kramar på er
//Pernilla

p.s kul att vara tillbaka i "blogglandet" ;)




4 nätter kvar

Nu börjar det närma sig vår flytt, med stormsteg. Idag har vi fått en otroligt stor hjälp av min moster Lena, hon är supersnabb och stark:) Vi har kört några vändor med saker som inte passar så bra att ha i en lastbil och dessutom fick jag stor hjälp att packa lite lådor här hemma. Tusen tack Lena och även ett stort tack till mamma som kom efter sitt jobb, vid lunch. Lite leverans med bokhyllor och byråer. Idag har det varit ett stort steg framåt i vår flyttning:)

Vårt internet ligger nu nere och jag får passa på att använda Andreas "dångel", alltså ett mobilt internet,om någon undrar;)
Andreas har idag varit i Varberg och imorgon åker han till Götet. Han blir borta tills torsdagkväll. Puh vad ensamt det kommer att bli men jag får väl roa mig med att packa lite;)

Förmodligen blir det så att jag inte kommer att blogga förrän jag sitter i vår nya lägenhet...

Ha det så bra och så kommer jag tillbaks i vårt nya boende.

KRAM
//Pernilla


Packning, packning och åter packning...
Ja det är vad vi har sysslat med i helgen. Vi har packat hur mycket som helst, känns det som och fortfarande finns det en hel del som ska vara nerpackat till lördag. Det är ju ett tag till, men Andreas kommer inte att vara hemma så mycket nästa vecka. Han kommer att jobba lite runt om i landet nästa vecka,om man säger så. Fy vad jag kommer att sakna honom, stackars mig, hihi:)

Vi har omkring 50 flyttlådor packade i köket nu, men det kanske man inte ska skriva med tanke på att de som ska hjälpa oss kanske läser här, haha. Får trösta er med att en hel del möbler kommer att bli levererade till den nya lägenheten nu under veckan, så det slipper ni att bära, alltid en tröst. och så blir det pizza på kvällen, kanske en klen tröst?!:) Tog ett foto över vårt kök, för att ni skulle få se hur det har förvandlats till en lagerplats, men kom sedan på att sladden mellan kameran och datorn är nerpackad, så det blir inget med det. Ni får fantisera hur det ser ut om ni vill...;)

Nu är det dags att fixa lite middag, ikväll blir det hemmalagade hamburgare med tillbehör, ska bli gott. Är hungrig nu efter allt packande...

Ha det så gott

Kramar
//Pernilla


RSS 2.0