Snart är vi där...
Ja, nu kan man räkna timmarna tills vi får våra nycklar till vårt hus:) Imorgonkväll ska vi till huset och fixa med larmet, lägga in våra koder och lära oss lite om det. Älsklingen hämtar mig på jobbet och sen bär det av till huset. Och sen är vi snart där, på fredag kl 11 ska vi va på banken...

Påsken har varit helt underbar, avkoppling och och underbart väder:) I fredags blev det konstrunda tillsammans med älsklingen och i måndags blev det konstrunda med svärfar och Agneta. Mysigt värre.. och så trevligt att träffa dem igen.
Dessutom blev det som sagt en hel del packning för vår del...så här ser det nu ut i vår hall:




Snart är vi villaägare:)
KRAM
//Pernilla

Glad påsk på er!
Skärtorsdagen är här och det innebär att vi är långlediga, helt underbart:) Vädret är oxå underbart och hoppas det håller i sig nu under påskhelgen. Våren är verkligen här!...

Imorgon tänkte vi köra en runda på konstrundan. Vi börjar nog med Baskemölla och sen får vi se vart det bli. Ska bli mysigt att komma ut en sväng och titta på konst och samtidigt njuta av den underbara naturen som nu finns hos oss.

Resten av påsken kommer att gå i packningens-tecken för vår del. Vi ska försöka att få det mesta packat denna helgen och även försöka att "grovstäda" på vissa ställen. Vi ska även ta det lugnt att slappa och samla energi. Att kunna gå en runda i vårvädret och bara njuta står ganska så högt upp på listan just nu.
Vi ska även tvätta och städa bilen, vår pärla, eftersom på torsdag ska hon bytas ut för en ny..behöver jag tilläga att älsklingen längtar ganska så mkt efter det;)

På annandag påsk kommer svärfar och Agneta hit för lite fika och det ska bli trevligt. Längesen sist nu och det är alltid kul att träffas. Vi får fika mitt i vårt flyttstök, men hoppas det går bra.

Nu närmar det sig med stormsteg tills vi äntligen står där med vår dörrnyckel till vårt hus i handen:) på fredag (nästa vecka) är vi där... 
men först en lång påskhelg och massa mys (och packning, hihi)

Vår kramar
//Pernilla


Tre veckor kvar...
....tills vi får tillträde till vårt hus:) behöver jag säga att vi längtar?!...
Fast jag har nog inte riktigt förstått att vi snart ska flytta. Vi har faktiskt börjat att packa lite, men mest sortera allt man har. Det är skönt att sortera och kasta bort det man aldrig använder eller en massa papper som är "gamla" och som inte behöver sitta i pärmar längre.
Vi har planerat flytt till den 14/5 och innan dess hoppas vi på att få in ett fönsterbyte och nya tapeter i vårt nya sovrum... hoppas att allt klaffar. Det ska bli såå mysigt med nytt hem och det är vårt alldeles egna (eller banken äger ju en stor del, men ändå är det ju vårt hus..:)
Det ska bli så skönt med trädgård och bara kunna gå ut när som helst och slippa va "fången" på fjärde våningen. Längtar...

Idag har det varit utbildningsdag på mitt jobb. Det har varit en heldag med fem olika föreläsningar och mycket bra sådana. Johan Plate var riktigt bra och vilken motivation man fick:) Dessutom har det förelästs om organdonation, myringoplastik och ortopedi. Jag var riktigt slut när jag kom hem så det var raka spåret in i sängen. Efter 1½ timme där så var jag lite mer människa igen:)

Älsklingen har de senaste veckorna varit borta mycket inom jobbet. Han har hunnit med både Örnsköldsvik, Vadstena och Åmål... Nästa vecka blir det en vända till Göteborg. Det är klart kul för honom att han får besöka olika kunder, men jag gillar inte att sova ensam. Har blivit så van att han ska ligga där bredvid och skydda mig om natten.

Nu väntar en skön fredagkväll och en hel helg tillsammans med älsklingen. Vi har inte speciellt bestämt men det lutar åt att få lite mer packning gjord.

Fredagsmys på er
//Pernilla





RSS 2.0