Plikttrogna
Så var då valvakan igång i landet...och vi gjorde vår plikt idag och gick och röstade. Undrar hur det går? Men det kommer vi ju snart att få veta, men för vår del kommer vi inte att sitta uppe sent ikväll. Det är ju arbete imorgon.

Annars råder fortfarande en förkylning hos oss och vi är lite extra trötta, men håller alla tummar för att det inte blir sämre.

//Pernilla


Hemophilus influenzae...
...ja det är det jag drass omkring med och har gjort i över 1½ vecka nu.
 
Vi hjälpte, som sagt, min kusin Daniel att flytta förförra helgen, men vi var inte till någon stor nytta. Andreas fick riktigt hög feber av att anstänga sig (ja jag vet att det är både dumt och farligt) och jag fick bara mer och mer ont i mitt öga och kände att febern steg. Så efter ett litet tag så gick vi helt enkelt hem om sov i några timmar... förlåt vi lovar hjälpa till mer vid nästa flytt.

Jag fick ögoninflammation, något jag aldrig tidigare har haft och skulle gärna varit utan den erfarenheten. Jag sökte för det dels på söndagen men de sa bara att man skulle avvakta. På måndagen kunde jag inte se med ögat och det var riktigt svullet, rött och varit (så äckligt) men även då skulle man bara avvakta. Jag fick en ny tid på onsdagen men innan dess så hade båda ögonen drabbats och jag hade riktigt högfeber, halsont, öronvärk, förkyld och andfådd. Då fick jag komma till en läkare...äntligen behandling av ögonen och läkare tog ett CRP, som var ganska så högt och jag lämnade ett sputom för odlig (ja jag vet nu blev det äckligt igen)...

I fredags blev jag insatt på Dalacin eftersom min feber inte gett med sig och läkaren misstänkte en halsböld men man hade inte fått odlingssvaret. Helgen gick och jag blev inte ett dugg bättre. Så i måndags kom odlingssvaret med hemophilus influenzae som svar. De fick ändra antibiotikan till Doxyferm och idag är den första dagen som jag känner att det är lite bättre och jag hoppas på att jag snart blir feberfri. Det är verkligen sååå skönt att det börjar vända, jag har bara sovit och varit på vårdcentralen nu den senaste tiden. Jag har bara orkat att vara uppe en liten stund på kvällen annars har jag sovit dygnet runt.
Jag har alltså inte jobbat förra veckan och inte denna veckan heller, men önskar inget annat än att denna förbättring nu håller i sig och jag kan jobba på måndag. Så jäklar trist att va sjuk.

Älsklingen är bra från sin förkylning men är fortfarande lite extra trött. Han är i Malmö idag men kommer att jobba hemma imorgon och det är alltid lika skönt att ha honom hemma:)

Det blev mycket eller enbart sjuksnack i detta inlägget, men det är det enda som hänt den senaste tiden. Trist men nu kommer det bara att bli bättre:)

Kramar från
//Pernilla

ps. jag vill gratta Pappa, i förskott, på hans födelsedag imorgon. Önskar honom en underbar dag i huvudstaden tillsammans med mamma och brorsan. Jag kommer även att tänka lite extra på farmor imorgon, som skulle fyllt 92 år.





RSS 2.0