Lite summering av helgen
Igår lördag var jag och älskingen en runda på stan och en massa affärsbesök. Blev lyckade köpresultat, Andreas hittade en ny vinterrock och skor. Sen köpte vi tyg för gardin/kudde och kuddar, filt, ljus m.m.  Avnjöt en god lunch på stan och sen hem. Och då gick jag i gång, hihi. Putsade fönster, ja Andreas var givetvis delaktig:) dammsugade, dammade vardagsrummet och sen sydde jag ny gardin och vi fixade lite här hemma. Vi blev väldigt nöjda med resultatet;) Vi hann tom med att sy några rispåsar till vårt bröllop, har sytt 24st nu, bara några kvar, hihi Ska sy 100st...

Vaknade i morse och hade mer ont än, de senaste dagarna, i min högra ansiktshalva och försökte nonchalera det in i det sista men det gick inte så bra. Tillsist blev det så att älsklingen tog med mig, ja jag samtyckte, till akuten för en bedömning. Hela min högra ansiktshalva och nacke känns förlamande, surrig, svullen och gör riktigt ont. Fick droppar till örat, tydligen en inflammation i hörselgången. Har haft det en gång innan, men jag glömmer alltid mellan gångarna och innan jag vet så hinner jag bli panikorolig och tror att jag fått alla möjliga sjukdomar. Min älskling är helt underbar och var ett stort stöd för mig. Låter kanske som om jag är löglig, men jag hatar verkligen sjukhus, och då fanns min älsklng där. Åter igen tusen tack, älsklingen:) 

Sen blev dagen så mycket bättre, jag och Andreas har kollat film och sen fixade han ett härligt bad för mig med badbomb och allt:) När jag låg där i badet och han spelade romantiska låtar för mig blev jag helt tårögd...kan man verkligen va så underbar som han är?  Jag vet svaret, och det kan man tydligen, han är helt enkelt bäst av allt. Älskar dig så otroligt mycket, älsklingen, trodde inte man kunde vara så kär och fullkomligt älska någon så mycket som jag älskar dig, Andreas.

Nu slöar vi i soffan, bland våra nya kuddar och filt, hihi, och kollar runt ang vår bröllopsresa. Vi vet inte riktigt vart vi vill åka, men vi vill ha stad med mysiga restauranger, och bra utbud med tex sevärdheter samtidigt är det viktigt med myshetfaktor med kanske strand och bad. Nära till allt. Några förslag?

Tillsist så skänker jag varma tankar till farmor och hennes systers familj. Farmors syster dog igår kväll, 92år gammal. Vila i frid, Helga.  Hoppas bara att farmor klarar av detta.

I detta inlägg blev detta mycket svängningar, men så är ju livet, trots allt.

Massa kramar
//Pernilla

Du är mitt allt, Andreas, puss puss

Ny fredag
Verkar ha blivit en liten vana för mig att skriva lite här varje fredag...
Denna veckan har det varit lite upp och ner. Jag var riktigt laddad inför onsdagens rehabmöte, men så på tisdagseftermiddagen ringde de och sa att det blev inställt, puh luften gick ur mig. Återigen en massa ovissheter. Är ganska så trött på det nu, ingeting händer känns det så. Jaha bara att försöka hitta ny energi någonstans...
och som om det skulle gå lättare så fick jag en kallelse till pacemakermottagen...blä..jag skulle ju inte dit förrän i mars-09. Varför vill de då kolla den redan nu? Massa jobbiga känslor som ploppar upp, vill verkligen inte/vågar inte kolla den...

Idag så ringde de från arbetsgivarens sida och på tisdag gäller det:) Då ska jag få träffa avdchef på den avdelningen jag ska ha min arbetsträning på. Sen att hon inte bokat in något möte med försäkringskassan kanske inte har så stor
betydelse, för henne, men det har det för mig. Få se när det mötet kommer...

Ha en skön helg, det tänker jag ha:)
//Pernilla

Fredag igen
Vad en vecka går snabbt, alldeles för snabbt egentligen, tycker jag. Men visst är det skönt med fredag, jag ska inte klaga för då har jag en hel helg tillsammans med älsklingen. Dessutom jobbar han hemma idag och det är extra skönt, då kan man pussa på honom lite grann även under dagen:) och sen är han hemma så snabbt efter jobbet,hihi. Inte så lång restid idag:) Det måste jag tillägga, jag kan inte fatta vilken disiplin han har. Han jobbar verkligen som en vanlig arbetsdag, eller mer, och visst det ska man ju göra, men jag själv skulle nog ha det lite svårare att koncentrera mig på jobbet när man är hemma. En eloge där,älsklingen:)

Vi har inget speciellt inbokat i helgen och det ska bli riktigt skönt, bara ta det lugnt och göra det som faller på. Kanske vi kollar in lite nya soffkuddar, gardiner, ljus m.m..känner att det är dags att få det lite med höstigt här hemma, så att vi kan krypa upp i soffan och tända en massa ljus och mysa. Sedan kommer det med all säkerhet att bli lite bröllopsplanering i helgen och det är inte heller helt fel...;)

Va rädda om er o kramar på er....om det finns någon som läser detta,hihi
//Pernilla


Lugnare igen
Ville bara berätta att det var lugnt igår, det blev ingen bankande på dörren eller så. Dessutom, kors i taket:), imorse var dammsugningen lite mer försiktig och störde inte alls som vanligt, tack för det. Inte så svårt att kunna gjorts så från början, när hon bevisligen kan dammsuga mer normalt, men men skönt är det nu iallafall.

Ska lägga mig i ett bad nu och samla energi inför provningen i eftermiddag:) ska bli hur kul som helst...

Ha en skön fredag
//Pernilla

Obehagligt

Livet rullar på men just nu känner jag mig enbart rädd, rädd i mitt eget hem. Det är en konstig och obehaglig känsla. Jag har nämligen nyss ringt min hyresvärd och åter tagit upp problemet med grannen ovanför som dammsugar i tid och otid. Det som är jobbigast är passet hon har på morgonen mellan ungefär 06.00 och 07.20, varje dag, eller nej förresten på helgen är det inte förrän runt 07.30-08.00. Kände att nu får det snart vara nog, jag får bara mörkare och mörkare ringar under ögonen av min sömnbrist. Jag har tidigare sagt åt honom(hyresvärden) att inte göra något, av rädsla för vad hon kan hitta på. Och där finns nog inte många gränser... Men idag så skulle han ringa till hennes sambo, så nu sitter jag här som på nålar och hoppar högt för varje ljud som hörs. Vill bara att Andreas ska komma hem så jag kan känna mig trygg igen.  

Får försöka att tänka på annat, men det är inte så lätt just nu. Iallafall så blev farmors och pappas födelsedag riktigt lyckad. Farmor var väldigt pigg, dagen till ära, och skrattade och var på sitt bästa humör och uppskattade verkligen fotoalbumet vi gjort och tårtan:) Kul att det föll ut så bra, med tanke på att hon i helgen var helt sängliggandes och knappt nåbar. Lite penicillin och sen var hon på banan igen:)...

Imorgon eftermiddag ska jag åka till Malmö och träffa min blivande svärmor, vi ska kolla på bröllopsklänningar. Sen när Andreas slutat jobbet (han jobbar i Malmö imorgon) ska han få va med lite och kolla han med, snällt va?:) Alltid spännande och se om man hittar just DEN klänningen.

Men NU vill jag att Andreas kommer hem, längtar såå efter honom...puh det är säkert nästan två timmar tills han är hemma. Har alltid dörren låst, så det gäller väl bara att inte öppna om det bankar på den...

Massa kramar till er där ute, som inte dammsugar psyket av era grannar...
//Pernilla 


:)
När jag läste det du skrev om att "jag gör ditt liv värt att leva", vill jag bara säga att du gör att jag vill bli en bättre, omtänksammare, snällare människa .. för att delvis citera livet från den ljusa sidan .. :) men det stämmer .. Du är underbar.

Puss och Kram min älskade älskling.

//Andreas

Lugn lördag
Idag har vi inte gjort många knop och gud vad skönt det är:) vi har inte ens varit utanför dörren,fniss. Vi har bara tagit det lugnt och pysslat med bröllopsplanering. Det är alltid lika kul:) Just nu håller Andreas på att skapa en "bröllopshemsida" åt oss och er. Där är tanken att ni ska kunna följa vårt bröllop lite mer detaljerat och främst åt våra långaväga gäster, med förslag på tex övernattning och vägbeskrivning m.m.
Just nu "pratar" jag med Helen på msn och vi pratar lite angående bröllopet och så..om tärnor, klänning osv och just nu,PRECIS JUST NU förstod jag med en sådan enorm glädje och lycka att JAG ska gifta mig:) tänka sig att jag har träffat min prins här i världen och vi ska gifta oss, jag är så lycklig. Jag börjar långsamt att förstå att vi verkligen ska gifta oss och jag blir bara lyckligare för varje dag som går tillsammans med Andreas. Han gör mitt liv värt att leva.
Det tillsammans med underbara vänner och familj, vad mer kan man önska sig...

Så ja, nu får det var nog med "blödighet", hihi... livet springer på som vanligt och tiden går hur snabbt som helst känns det som. I veckan som kommer ska vi fira min pappa och min farmor som fyller år, den 10/9 fyller de år, pappa blir 57år och farmor blir 90år. Det ni! det är lite respekt i att fylla 90...vi ska åka till det äldreboendet hon bor på och fira med tårta. Jag har gjort ett album till henne med foto dels från "förr"  och dels från "nutid". Hoppas att det uppskattas. Det gäller bara att komma på en bra present till pappa...men jag har ju några dagar på mig och det finns en del ideer...

Ha en skön lördagkväll och kramar på er
//Pernilla


RSS 2.0