Andreas + stegräknare = sant! eller?
Länge sen jag skrev, men vardagen bara springer på känns det som. Förra lördagen, då det regnade precis hela dagen, saknade vi inte precis kolonin,hihi men idag, när solen visat sig hela dagen så tänker man ju på kolonin. Fast vi har roat oss idag med att åka runt och kolla på var vi ska tillbringa vår bröllopsnatt och det känns så underbart och då glömmer man direkt kolonin igen:) Vi har bokat ställe idag till vår bröllopsnatt! men ni får inte veta, hihi

Andreas har en tävling på sitt jobb där de tävlar om vem som går mest steg vinner. De har en stegräknare och hans kollegor ligger nu uppe i 70.000-80.000 steg. De startade tävlingen för en vecka sen, men Andreas har inte registretat  ett enda steg. I morse fick han för sig att börja "samla steg" och stegräknaren åkte på...men han var ju givetvis bara tvungen att "kolla så den stämmer". Andreas både sprang och smög runt här hemma och visst stämde den!...Det var en rolig syn att se honom i smyga omkring (i kallingar och stegräknare) och se hur den funkade, hihi. Efter halva dagen stod den på 4256 steg och sen åkte den av!...så mycket var det med den tävlingen..kom igen  nu älsklingen:)

Ha det gott!
Kramar
//Pernilla


Stor lättnad och lite vemod
Då var allt klart omkring försäljningen av kolonin, det gick på mindre än en vecka. Det känns skönt att allt flöt på som det skulle och allt har bara gått bra, hela vägen. Jag känner en skön lättnad över att inte ha kolonin som ett måste och man kommer nog att märka det framöver,om inte förr så till våren. Samtidigt smyger där in ett litet vemod över att lämna bort kolonin. Senaste dagarna har det dykt upp många fina och härliga minnen som jag har därifrån och de kommer alltid att finnas kvar. Kolonin har varit en stor betydelse för mig under vissa år, men nu känns det så bra att gå vidare. Jag och Andreas tillsammans, bilda något nytt ihop... Får önska det nya paret och deras lille son lycka till och önskan om många sköna stunder tillsammmans med kolonin. Sådan tur jag har att jag kan cykla och hälsa på er, Barbro och Lars, i kolonin, så får man en lite dos igen:)

Annars flyter livet på,Andreas har börjat jobba igen efter semestern och vi har så sakta börjat återgå till vår vardag igen. Låter kanske lite trist, men jag tycker faktiskt att det känns skönt. Fast det förståss, jag saknar ju Andreas nåt fruktansvärt mycket under dagarna men vilken glädje det blir när han kommer hem;)

Nu slappar vi i soffan tillsammans med OS och snart blir det lite bröllopsplanering, alltid lika kul:)

Skön söndag!
//Pernilla

Fort va det gjort!
Så var då kolonin såld:) Vi satte upp annons nere på området i igår kl 15.00 och 1½ timme senare hade vi två visningar inbokade och visade kolonin under kvällen och idag är den såld! Kan knappt gå snabbare... så denna veckan blir det lite att packa ihop vissa saker och köra hem till mina föräldrar.  Får vi har inte plats i vår källare, hihi

Snabb blogg idag, för nu ska jag fortsätta att kolla på dokumentären om familjer som har 10 barn eller fler!

Kram
//Pernilla

Koloni till salu!
Ja då var det offentligt, vår kolonistuga är till salu. Det är med blandade känslor, den har betytt så oerhört mycket för mig under vissa, jobbiga år, då blev den min tillflyckt men förra sommare tog musten ur mig. Allt regn som föll förra sommaren, samt alla mödarsniglar och ovanpå det att de la om vattenledningarna och dessutom att jag och Andreas pendlade mellan Malmö och Kristianstad gjorde att jag tappade känslan för kolonin. Jag vill inte att den ska bli enbart en börda och det är lite därför vi nu väljer att sälja, men den största anledningen är att vi vill ha hus istället, i framtiden och att nästa vår så kommer vi ha fullt upp med bröllopet.  Vi har arbetat hårt på kolonin nu de senaste dagarna och våra kroppar är inte av denna världen, vi har väldigt ont kan man säga och rör oss som några passgångare. Kolonin är nu nästan helt i tipp topp och då ska man sälja, hihi. Nej det känns skönt och det kommer att kännas en lättnad den dagen vi får den såld, fast en liten tår kommer nog att rulla längst min kind när jag lämnar den för allra sista gången...

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, tror inte att vi eller våra kroppar orkar nått annat, vi ska kolla travet och sen Sommarkrysset. Kanske har vi turen med oss och vinner lite? spelar man inte så vinner man ju inte...men vi har inte haft så mycket tur ännu om man säger så. 

Semestern nämnar sig sitt slut med stormsteg och jag vet inte hur jag ska klara mig nu framöver utan att ha Andreas vid min sida, varje dag, alla timmar om dygnet. Jag tror att jag kommer att lida av stor "Andreas-abstinens" :)
Får passa på att njuta nu...


Kan inte krama er idag, mina armar gör för ont, hihi men jag tänker mig en kram;)
//Pernilla



 

Längtan & värk i kroppen
Idag är det 10 månader tills vi gifter oss och jag känner mig väldigt otålig. Vill ju att det ska var nu, men samtidigt så är det underbart att planera och se "bröllopet växa fram".  Tänka er om 10 månader är jag en gift kvinna, det ni, det trodde jag aldrig. Vilken tur jag har som hittat världens underbaraste man:) Älskar dig så, Andreas

Idag har vi varit på kolonin i stort sett hela dagen och arbetat hårt. Det går lite framåt iallafall. Just nu har vi precis satt oss i soffan och får se om vi kommer upp ur den,hihi. Vi är allt lite ömma i kropparna, men vi kommer nog att sova gott i natt:)

Kramisar
//Pernilla 

Dan före dan...
Dagarna bara går, känns som om jag inte hinner med, vill ju ha mer ledighet tillsammans med älsklingen. På måndag "börjar" jag efter semesteruppehållet medans Andreas har en skönt och lat vecka till framför sig. Eller så lat kanske den inte bli, vi hade tänkt att ta ett rejält ryck på kolonin nästa vecka, om nu vädret tillåter.
 
Senaste tiden har vi tillbringat, precis om tidigare;) med att va på stranden, grilla i Tivoliparken och spela Yatzy, hihi. Det har varit helt underbart. Vi har börjat dagarna med frukost på balkongen och avslutat kvällarna med yatzy på balkongen. Ljumna kvällar med värmeljus på balkongen, underbart:) Man fasen vad getingarna är efterhängsna, t.o.m jag har blivit en riktigt getingjagare, hihi.

Idag har vi varit lite mer aktiva, iallafall halva dan, imorse åkte Andreas ner till kolonin och tömde komposterna. Synd om dig älsklingen, (det regnade en del när han var där). Efter det gjorde han en del ärrenden och handlade. Under tiden städade jag lite här hemma och när älsklingen var klar med allt ryckte han in och stöttade upp mig i städningen. Han är underbar, min blivande man, behöver jag säga nåt annat?:) I eftermiddag har vi bara tagit det lugnt och snart så börjar min födelsedag, säger Andreas:)
Jag har hört att det rycktas om att jag ska få ligga i badet med champange medans Andreas gör middag till oss;) låter ju superhärligt det där...

Varma kramar på er.
//Pernilla
 


RSS 2.0