4 år tillsammans och nyår...
Idag firar jag och älsklingen 4 år tillsammans, tänk vad tiden går:) Vi har precis kommit hem efter en supergod middag på "Bar-B-Ko". Problemet med Bar-B-Ko är bara att man äter alldeles för mycket så just nu ligger/sitter vi sängen och päser. Väldigt mätta och belåtna.

Julen har varit precis så lugn, mysig och härlig som jag önskar och nu är det bara dagar kvar av 2010.

Vi har tyvärr varit väldigt förkylda, febriga och hostiga och det gjorde att vi bl a fick ställa in både vår träff med Linda och Helen mfl och dels med Ulla och Rune mfl. Så trist det blir när man tvingas ställa in något som man sett framemot, men men nu är vi iallafall bättre och vi får väl fixa till lite nya träffar på det nya året. I söndags skulle vi till Andreas pappa men då var det hans tur att va förkyld, tråkigt, men även där hoppas jag på en träff på det nya året och så önskar jag att svärfar snart är pigg igen. 

Väskorna är packade och klockan är ställd på 04.40, imorgon bär det iväg till Wien:) Det ska bli såå skönt att bara få komma iväg några dagar. Att bara rå om varandra, älsklingen och jag. Ta det lugnt, strosa omkring och upptäcka Wien, äta och dricka gott och bara va...

Så nu vill jag önska er ett riktigt gott nytt år och ta hand om varandra.

Massa kramar från
//Pernilla



Snart 2 månader sen...
...jag bloggade...hmm vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har ofta "färdiga" blogginlägg klara i huvudet men det blir liksom inte att jag får ner det här på datorn;)...

Tiden bara går och går och nu har det redan varit 2:a advent och på söndag är det tredje advent. Det är kallt ute och lite snö, julen närmar sig med stormsteg. Var tog denna hösten vägen? Vad har vi gjort egentligen?

Ja mycket tid går ju givetvis åt till jobbet. Vi har jobbat och återhämtat oss dess emellan. Låter riktigt tråkigt, men det känns som om det varit så. Jag har dessutom en envis infektion som inte vill ge med sig, hemophilus influenzae, och just nu äter jag antibiotika igen för fjärde(!) gången sen i somras. Känns inte bra men samtidigt vill jag ju verkligen bli av med det. Är täppt i bihålorna och feber i omgångar, inte alls kul och otroligt mycket energi går ju åt att klara av jobbet.

Vi har ändå hunnit med en del roligt såklart... Vi har tittat på lite fler hus, men fortfarande inte hittat DET. Just nu kommer det inte ut mycket hus alls, får hoppas på att det "startar igång" mer sen efter alla helgerna.
Vi har adventpyntat och det är bara sååå mysigt tycker jag. Härligt att få lite ljus överallt. I helgen kommer nog dessutom tomtarna upp:) Lussebullarna är bakade och glöggen inhandlad.
I lördags var vi i Malmö och älsklingen hittade både ny rock och kostym, min snygging:)
Vi har bokat resa till Wien, åker den 29/12 och kommer hem den 3/1, ska fira nyår där och bara ta det lugnt och mysa.

Nu jobbar vi bara nästa vecka med och sen lite i början på julveckan, sen blir det lååångledigt. Vi börjar inte jobba igen förrän den 10/1!! Det ska bli så skönt att va ledig och bara va och att får komma bort några dagar är inte heller helt fel:)

Igår var det 2 år sedan farmor dog och det innebär extra mycket tankar och saknad just nu. Det är lite jobbiga dagar som kommer oxå... på måndag den 13/12 "fyller jag 9år" (det var alltså då jag fick mitt hjärtstillestånd efter hjärtoperationen den 12/12-01) och följande dagar fram till den 19/12 hände det mycket... MEN jag är här och mår bra när det gäller hjärtat. "Per" är borta och ersatt med "Judit"...

Jag är så innerligt tacksam för att jag fick leva vidare och att jag dessutom fått det så bra är bara en ynnest. Jag fick träffa Andreas och idag på dagen är det exakt 4år sedan vi träffades första gången, men vi firar "vår dag" den 28/12, ibland är män lite segstartade, hihi:) Tänk vad åren går, nu är vi gifta och letar hus.....:) jag är bara sååå lycklig med min älskling.

Ser framemot nästa helg: då blir det träff med Linda, Martin, Amanda och Helen på fredagen och med Ulla och Rune på lördagen. Det ska bli kul och trevligt att träffa alla.

Ja tänk vad mycket det finns att skriva om egentligen;) nu blir det duschen och sen finalen i IDOL, vem vinner? Minnah eller Jay?

Ha det gott och ta hand om er
//Pernilla


RSS 2.0