Två långa dagar ..
Nu är man slut .. upp 04:15 i måndags .. snabb dusch och frukost sen iväg till stationen i Kristinastad. Har nämligen varit i stockholm nu i två dagar, tog tåget efterom jag inte riktigt litade på att flyget skulle gå som planerat när jag bokade.

Så nu sitter jag här på X2000, uttråkad, trött och har ont i fötterna ;)

Skall bli så skönt att komma hem och krypa ner i sänger brevid min älskling .. Får försöka smyga så gott det går eftersom hon förmodligen sover när jag kommer hem runt 23:00.

Nä nu är bäst att runda av, man vet aldrig när 3G modemet slutar fungera så här när man åker tåg.

Kram på er..

Idag är det 1månad...
...sedan min operation och idag är det första gången jag har det utan förband. Ärret är inte så snyggt direkt men förhoppningsvis mattas färgen efter hand tiden går. Idag har jag varit ledig och älsklingen har jobbat hemma.

I förrmiddags tog jag mig i kragen och putsade fönstret i sovrummet (behövdes verkligen kan jag säga, det var i dec senast) men jag hann inte ens helt klart innan det började regna. Varför blir det alltid så när jag putsar fönster?;) Solen sken när jag började, men men den gamla skiten är ju borta...

Efter det kände jag mig frusen så älsklingen tappade upp ett skönt bad. Det var länge sen jag badade nu och det var verkligen hur skönt som helst.

Jag är igång med jobbet igen och det känns bara bra. I onsdagskväll var jag, tillsammans med kollegor, på föreläsning här i stan. Vi lyssnade på David Lega och jag säger bara vilken man, han kunde verkligen inspirera och sa väldigt många tänkvärda saker, vissa kommer jag att för alltid bära med mig. Har ni chansen någon gång att lyssna på honom, så gör det.

Det börjar närma sig vår resa, eller egentligen Andreas resa, men jag får ju så glädjande följa med:) Vi kommer att vara nio stycken som åker och vi vet inte vart det blir. Än så länge vet vi att flyget går från Arlanda den 14/5 kl 06.55 (vi kommer att åka till Stockholm dagen innan dess) och vi vet även att det kommer att bli en europeisk huvudstad. Ska bli hur kul som helst :) Får ju bara hålla alla tummarna att vi kommer iväg pga detta askmoln som finns över oss.

Nu väntar en skön och avslappnade fredagkväll och helg tillsammans med älsklingen.

Fredagsmys på er.
Kramar
//Pernilla

Idag är det 2 veckor...
...sedan min operation och det går framåt, jag har inte lika ont längre, fast det känns ännu. Ikväll när jag duschade bytte vi strips över hela ärret och vi fick se det nya ärret för första gången. Det var inte så fint men det håller ju fortfarande på att läka och svullna av, hoppas att det kommer se någorlunda ut iallafall. Fast under det närmaste året rekommenderas man ju att inte få sol på det, så det kommer väl att bli lite strips hela sommaren och då behöver ju ingen se ärret heller, hihi.

Idag är det 10 månader sedan vi gifte oss, jisses vad tiden går...vilken underbar dag det var:) Älskar dig så, älsklingen min.

Påsken har varit lugn och skön. I fredags åkte vi på mysig konstrunda och inhandlade faktiskt lite konst oxå, blev fint här hemma. På kvällen kom Linda och Martin hit. Vi åt pizza och hade det väldigt trevligt men vi saknade dig, Helen. Hoppas du mår bättre nu...

Imorgonbitti börjar jag jobba igen och det ska bli så skönt. Men det betyder ju oxå att jag måste gå och lägga mig nu... så jag säger godnatt och sköt om er.

//Pernilla


RSS 2.0