Tillbaka i skåneland...
efter en underbart skön helg i Stockholm.
Allt började då i torsdagsmorse när vi tog tåget till Stockholm och allt följde tidsplanen och vi var där som planerat vid 12.39;) Åt en lätt lunch och så checkade vi då in på "vårt" hotell och sviten. Mysigt härligt rum med två rum och stort badrum med badkar. Där mötte oss en flaska skumpa, frukt och choklad...bad och avkoppling. Sen en god (lite tidig) middag på Gretas kök och sen bar det iväg till Odenplan och Intiman. Där kollade vi på "Panik på klinik". Kul fars och mycket skratt:)

Fredagen började vi med en låång frukost och sen tog vi oss den lilla vägen till Gamla Stan och strosade lite där och sen gick vi till Livrustkammaren. Efter en lugn stund och allt inslukande av kunskap åkte vi ut på Djurgården...gick till "Ulla Winbladh" och åt en mycket god lunch. Det var riktigt kallt ute, så det var skönt att värma sig ett tag. Sen blev det bad och mys på hotellet ett tag. Kvällens bord var bokat till restaurang GRILL. Ett väldigt annorlunda ställe med väldigt god grillad (givetsvis) mat men med lite mindre serviceinriktad personal. Hihi jag låter ju som en restaurang resenssör;)hihi
Ganska sent men det blev en lugn kväll på rummet sen med lite "tv" tittande från datorn...och älsklingen fick en av sina presenter (Two and a helf man)

Lördagen, älsklingens födelsedag, började med att Andreas vaknade tidigare än vad som var tänkt;) han är som ett barn på sin födelsedag (kan inte sova länge, hihi). Jag serverade champange och Andreas fick sina presenter medans vi väntde på att frukosten skulle komma till rummet. 
Efter frukost bar det iväg till Djurgården (igen) och till Vasamuseet. Gick där ett tag och sen blev det lunch i Gamla Stan. Mötte upp brorsan (Patrik) och åt en god lunch på "Stortorgskällaren".
Sen la jag älsklingen i ett varmt skönt bad...han fick öl och whiskey vid badet och njöt ett tag.
Bordet den kvällen var bokat på GONDOLEN. Ett superbra ställe med underbar personal och superduper underbar mat:) Sen att det var en underbar utskikt är ju bara ett ytterligare plus...

Efter god frukost på söndagen checkade vi ut och gick sen en stund på stan. Gå lunch på ett ställe som hade god mat med som fortfarande spelade julmusik i högtalarna...hmm....inte lätt att ha koll på årstiderna, hihi.

Igår kväll kom vi hem, precis i tid, och tog det lugnt. Älsklingen kollade på sin tredje "Star Trek- film". Han kollade lite på tåget oxå.  Han fick bl a  "boxen" i present och den var tydligen uppskattad;)

Här kommer bilder från helgen:...

     

   

Det var ett litet urval av helgens bilder...

Nu är det måndagkväll och vi tittar på "Guldbaggen" och i morgon börjar vår jobbvecka...

Massa kramar
//Pernilla

Nu är vi på väg...
...sitter just nu på tåget på väg till huvudstaden, där vi bland annat ska fira älsklingens 30års dag. Vi ska bo fint, en svit, fast det vet inte älsklingen om, hihi. Han vet inte något annat om vistelsen i Stockholm heller för den delen;) Jag har bokat och fixat en hel del under dessa dagarna. Hoppas bara att han kommer att tycka om det och känna sig uppvaktad.

Nu är vi i Linköping och jag ska mysa vidare med älsklingen och njuta av vår semster...

Kramar från
//Pernilla

p.s. det är på lördag (23/1) som det är Andreas födelsedag;)

Söndagkväll...snart sängdags...
Bloggandet är inte så ofta som jag önskar, men tänkte skriva några rader nu i allafall...

Först och främst ett stort grattis till Barbro på hennes födelsedag idag och ett stort grattis (i efterskott) på Ullas födelsedag igår. Hoppas ni har/hade det bra på era födelsedagar!

Idag har vi varit på vår första villavisning! Så kul det är att kolla in hus och förhoppningsvis hitta vårt drömhus. Detta huset var inte det men det var spännande att titta ändå. Jag tror att man lär sig mycket på att gå på olika visningar. Kanske kommer vi att hitta "vårt" hus under 2010?!...

Nu softar vi i soffan och slötittar på "Scream 2"...jag har suttit ett tag nu och "pysslat" med planering inför Andreas födelsedag. Vi kommer att åka till Stockholm på torsdagmorgon och sen blir det en massa mys och trevligheter i huvudstaden till söndageftermiddag. Andreas vet inte vad som ska hända, ja han vet ju att vi ska till Stockholm;) men inte så mycket mer. Jag gillar verkligen att planera och dona inför detta, vill bara att det ska bli bra och att han (vi) kommer få det toppenbra!

Förra söndagen var vi på Isaks dop, min kusin Jennys son.  Tänk va tiden går, nu är han ju nästan 5 månader och jag som tyckte att han nyss föddes.




Veckan som kommer blir inte så mycket jobb för oss, har tagit semester torsdag och fredag. Ska bli så mysigt att få åka iväg.

Sköt om er!
Kramar
//Pernilla






2010
Ja då var det ett nytt år och det har redan gått 8 dagar(nästan i allafall) på det nya året. Vårt nyår var mysigt med god mat, mycket trevligt sällskap och lille Isak skötte sig exemplariskt;)

Vi har jobbat denna veckan eller iallafall halva, var lediga i tisdags och onsdags. Idag har jag varit på operation hela dagen och det var lärorikt att se "den sidan" av jobbet oxå. Blev ganska så påmind om vad som komma skall, men tanke på pacemakerbytet alltså. Jag vill verkligen inte, men har ju liksom inget val. Blir nog ändå bäst att få bli sövd, även om det finns risker med det såklart. Mådde inte riktigt så bra när jag kom hem idag, fick sova ett tag och "få bort massor av ångest". Det var nog lite som "kom ifatt mig" idag när jag var på operation... Jag vet inte vad jag hade gjort utan dig, älsklingen. Du är bäst, så det så;)

Nu är en del bokat och klart inför älsklingens 30årsdag (23/1). Vi ska åka iväg torsdag till söndag och nu tänkte jag planera lite vad vi ska hitta på om dagarna. Vill bara att vi ska få det jättemysigt och att älsklingen ska njuta och känna sig uppvaktad. Han ska nämligen inte veta så mycket om vad som ska hända dessa dagarna...

Fredagkväll nu och snart start på "Let´s dans"...

Mysig helg på er.

Kramar
//Pernilla

 



RSS 2.0