Semestern pågår...
Längsen sen jag skrev nu...tiden går snabbt när man har semester. 
Dagarna bara flyter på och den ena dagen blandas i ihop med den andra, känns det som.
Sedan jag skrev sist har vi bla varit med i en budgivning på ett hus, men vi "la oss" och nästa budgivare "fick" huset, men då var priset 320 000kr mer än utgångspris och det kändes trots allt bra att lägga sig. Även om det är jättejobbigt rent känslomässigt med en budgivning. Ena stunden har man i princip flyttat in i huset(i tankarna) och i nästa stund är det helt borta. Men men vi letar vidare... någongång ska vi väl hitta "vårt" hus...

Annars har vi tagit det lugnt...ätit lunch i Nyehusen, cyklat en runda och då fick vi en mycket trevlig fikapaus hos Barbro och Lars på kolonin, jag har varit på "möhippa" med jobbet (Elin fick flyga tvåmannaflyg), varit ute på "Taste" en kväll...m.m.

 Älsklingen har länge och då menar jag lääänge velat fixa till min dator som varit väldigt seg och fungerat dåligt och för ett par dagar sedan fick jag tummarna loss och sparade ner det som skulle sparas. Min dator svarade dåligt på älsklingarnas behandlingar så igår inhandlade vi en ny dator:) Denna är jättefin och fungerar hur bra som helst och snabbt går det:) Va kul det är med tekniska prylar...(om de fungerar)

På tisdag åker vi till Läppe och ska hälsa på Agneta och det ska bli riktigt mysigt, Christer kommer oxå att vara där. Hoppas bara på bättre väder. Vi kommer hem igen på fredag och på lördag vankas den årliga "Thörnska" familjesfesten - superkul.

Innan dess blir det tvätt (imorgon) och villavisning (måndag) och sedan lite packning.

Ha det skönt //Pernilla

Stadsbo...
Timmen är sen och vi ligger i sängen. Älsklingen läser sin bok och jag, ja jag tänkte sova, men Tivolirocken har tagit överhand här i vårt sovrum. Jisses vad tydligt det låter. Kristianstadsdagarna slutar ju inatt och nästa år hoppas jag verkligen att vi bor i hus... Annars går dagarna snabbt, alldeles för snabbt känns det som, men vi har det så skönt. Nu hoppas vi på att kunna sova i detta oljud... //Pernilla

Varmt väder:)
Helgen har varit fantastisk. Vilken start vi fått på vår semester, underbart väder, sol och vääldigt varmt. Tydligen är det ända sedan 1994 det var så här varmt, härligt, även om svetten lackas under hela dygnet.

I fredags var det, som sagt, "Startskottet" och jag och Andreas gick våra 5 km i denna värme. Helt otränade kom vi runt på 53 minuter... Stackars älsklingen fick riktigt stora blåsor på fötterna, har lite dåligt samvete eftersom det var jag som önskade att han skulle gå med mig... men kvällen avslutades iallafall gott och trevligt på Bar-B-Ko tillsammans med 8 andra, från jobbet med respektive.

Lördagen började med loppis i Yngsjö. Fyndade salt- och pepparkar (julmor med julfar) hihi, mitt i heta sommaren. Sedan glass i Åhus och en sväng inom min moster Lena som fyllde 55år, lämnade bara en blomma eftersom vi inte kunde va med på kalaset på fredagen. Denna lördagen gick även extra mycket tankar till mormor, det var 17 år sedan hon dog, mycket saknad.
På kvällen träffade vi Linda och Helen. Helt underbar och trevlig kväll, tack tjejer för det:) Nästa gång kanske även era män kan va med... hoppas på att det blir snart:)

I går morse var det dags för villavisning i Vä. Sen bar det iväg till stranden, men innan dess stannade vi i Nyehusen och åt lunch på "Sommarkrogen". Mycket gott och härligt att sitta ute längs Helge å. Kvällen avslutades med god mat och en bra film (mitt i åskan). Filmen vi såg var "Percy Jackson and the lightning thief", bra och helt klart sevärd. Jag tittade på klockan först efter 40 minuter och då är det ett bra betyg;)

Idag har vi varit en sväng på stan och sen villavisning i Viby. Ikväll gjorde älsklingen supergoda creps till middag, mumsigt värre. Och nu är klockan mycket, igen, känns som om vi redan "vänt dygnet".

Imorgon har vi bara en villavisning i Fjälkinge inbokad, så vi får se vad som händer mer imorgon...så skönt att bara vara och ta det som det kommer, det är semester:)

VARMA kramar
//Pernilla



Semester:)
Nu är det äntligen semester för min del, underbart men jag kan knappt fatta det. Älsklingen jobbar imorgon oxå men sen så är det ledighet som gäller för honom oxå.

Det är nio (9) år sen jag gick på "riktig" semester, kan ni fatta det? inte jag iallafall. Senast jag hade semester var när jag jobbade på Astrid Lindgrens barnsjukhus... Helt otroligt egentligen, men nu har jag varit igång "på riktigt" ett helt år och det känns fantastiskt. Även om det vissa stunder varit för tufft och riktigt jobbigt så känns det helt underbart att få kunna gå till ett jobb och ha ett socialare liv, ett lite mer normalt liv.

Imorgon kväll är det, som sagt, Startskottet som gäller, men det har skett en stor förbättring för min del...älsklingen kommer oxå att deltaga i loppet:) Dessutom har vi från jobbet bokat bord på Bar-B-ko efteråt och älsklingen ska oxå med:) Kan det bli bättre?;)

Nu är det 4 veckors semester som gäller:)...

KRAM
//Pernilla




Snaaart semester:)
Ja semestern närmar sig med stormsteg för oss och det ska verkligen bli skönt. Nu kan man räkna timmarna;) Jag är dessutom ledig imorgon,hihi. Jag ska åka till Sölvesborg tillsammans med mamma och gå en runda på marknaden där. Ska bli mysigt, har varit på den marknaden i stort sett varje år sedan barnsben.

Älsklingen kommer att jobba hemma nu resten av veckan, det är inte några kollegor kvar på kontoret och då känns det liksom väldigt onödigt att åka till Malmö...

På fredag börjar Kristianstadsdagarna och då hoppas jag att staden livas upp lite och att vädret ska bli bra/hålla sig bra. "Startskottet" äger även rum på fredag,kl 19. Det är ett gatulopp på antigen 5km eller 10km. Vi är 10st från jobbet ska ska gå (vissa jogga). Jag tillhör dem som ska gå och jag valde 5km, inget oväntat va? hehe.

Nu slökollar jag på reprisen från "Ullared" och snart blir det nog dags för sängen, trots ledighet imorgon, men jag är rätt sliten efter att gått upp 04.50 nu två dagar på rad.

Sköt om er
//Pernilla

P.s: Linda du får kämpa på tills eran semester kommer och jag tycker att snart är det dags för en träff:)

Klarade pacemakerkontrollen:)
Ja idag var vi alltså nere i Lund och på pacemakerenheten. De kollade pacemakern och den fungerade som den skulle bortsett från lite förmaksflimmer-attacker, men men allt kan ju inte vara toppen. Toppen var i allafall att hon stängde av den funktionen som gjorde att jag fick ryckningar i ärret/axeln och jag har inte haft en ryckning sedan vi var där, så det verkar ju fungera:) Skönt...får hålla tummarna att det nu är borta.

Det var med ångest jag åkte dit men med lite Stesolid och med älsklingen vid min sida, så klarade jag av även denna kontrollen. Denna kontrollen var faktiskt den bästa hittentills, hjärtat hoppade inte lika mycket och det kändes inte som att jag skulle "försvinna"...denna nya pacemakern är nog så mycket finare rent tekniskt och det tackar jag för.

Hon kontrollerade pacemakern som sagt och bla batteriet...som det ser ut nu så är det hela 9år till nästa byte och det känns ju helt fantastiskt:) De skulle kalla mig för nästa kontroll om 1-1½år så nu är jag fri och kan koppla bort allt med hjärtsjukdom och sjukhus på ett tag...helt underbart skönt.

Dagen idag har liksom gått åt till detta, sov sen hela eftermiddagen...

Nu är det snart dags att lägga sig, igen, och sen imorgon ska jag träffa kusin Jenny och hennes son Isak för en lunch. Det ska bli trevligt.

Kramar
//Pernilla


RSS 2.0