Packning, packning och åter packning...
Ja det är vad vi har sysslat med i helgen. Vi har packat hur mycket som helst, känns det som och fortfarande finns det en hel del som ska vara nerpackat till lördag. Det är ju ett tag till, men Andreas kommer inte att vara hemma så mycket nästa vecka. Han kommer att jobba lite runt om i landet nästa vecka,om man säger så. Fy vad jag kommer att sakna honom, stackars mig, hihi:)

Vi har omkring 50 flyttlådor packade i köket nu, men det kanske man inte ska skriva med tanke på att de som ska hjälpa oss kanske läser här, haha. Får trösta er med att en hel del möbler kommer att bli levererade till den nya lägenheten nu under veckan, så det slipper ni att bära, alltid en tröst. och så blir det pizza på kvällen, kanske en klen tröst?!:) Tog ett foto över vårt kök, för att ni skulle få se hur det har förvandlats till en lagerplats, men kom sedan på att sladden mellan kameran och datorn är nerpackad, så det blir inget med det. Ni får fantisera hur det ser ut om ni vill...;)

Nu är det dags att fixa lite middag, ikväll blir det hemmalagade hamburgare med tillbehör, ska bli gott. Är hungrig nu efter allt packande...

Ha det så gott

Kramar
//Pernilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0