Helgen i bilder...
Tiden går snabbt som sagt...och inte mycket bloggande blir det.
Jag har varit riktigt förkyld med feber och halsont och hemma från jobbet en vecka. Men är tillbaka sedan ett tag och vi har även hunnit med att fira vår 1 åriga bröllopsdag:)

Vi började med att fira vår bröllopsdag redan dagen innan, alltså i lördags. På eftermiddagen/kvällen åkte vi ut till kyrkan och gick runt en stund och massor av fina minnen fyllde oss.
 
Här är det...                 ...kyrkan vi gifte oss i

Och här är vi 1 år efter bröllopet:
 


Efter detta åkte vi till Österlövs bykrog (där vi sov på vår bröllopsnatt). Nu hade vi bokat middag och en övernattning. Middagen var helt otroligt god och innan middagen hann vi med en liten picknick med Champange och lite tilltugg.

   

Efter en lång frukost på vår bröllopsdag (6/6) checkade vi ut vid 10.30 och åkte sen runt på sköna vägar i ett underbart Skånelandskap... efter ett tag kom vi till Humletorken och stannade för en fika.



Bilen gick sen vidare på våra vackra vägar...
Väl hemma igen så laddade vi om, packade om väskan och fixade till en picknick. Denna gången med goda revbensspjäll, potatissallad, sås, grönsaker och bröd. Efter maten drack Älsklingen öl och en whiskey och jag låg och läste en tidning med ett glas vitt...kan livet bli bättre?:) 

Kan bara säga att helgen har varit helt underbar...:)

Massa kramar
//Pernilla

Kommentarer
Postat av: Linda Holst

Ser ut som om ni haft en jättemysig helg. Kram på Er

2010-06-08 @ 20:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0