Tillbaka i skåneland...
efter en underbart skön helg i Stockholm.
Allt började då i torsdagsmorse när vi tog tåget till Stockholm och allt följde tidsplanen och vi var där som planerat vid 12.39;) Åt en lätt lunch och så checkade vi då in på "vårt" hotell och sviten. Mysigt härligt rum med två rum och stort badrum med badkar. Där mötte oss en flaska skumpa, frukt och choklad...bad och avkoppling. Sen en god (lite tidig) middag på Gretas kök och sen bar det iväg till Odenplan och Intiman. Där kollade vi på "Panik på klinik". Kul fars och mycket skratt:)

Fredagen började vi med en låång frukost och sen tog vi oss den lilla vägen till Gamla Stan och strosade lite där och sen gick vi till Livrustkammaren. Efter en lugn stund och allt inslukande av kunskap åkte vi ut på Djurgården...gick till "Ulla Winbladh" och åt en mycket god lunch. Det var riktigt kallt ute, så det var skönt att värma sig ett tag. Sen blev det bad och mys på hotellet ett tag. Kvällens bord var bokat till restaurang GRILL. Ett väldigt annorlunda ställe med väldigt god grillad (givetsvis) mat men med lite mindre serviceinriktad personal. Hihi jag låter ju som en restaurang resenssör;)hihi
Ganska sent men det blev en lugn kväll på rummet sen med lite "tv" tittande från datorn...och älsklingen fick en av sina presenter (Two and a helf man)

Lördagen, älsklingens födelsedag, började med att Andreas vaknade tidigare än vad som var tänkt;) han är som ett barn på sin födelsedag (kan inte sova länge, hihi). Jag serverade champange och Andreas fick sina presenter medans vi väntde på att frukosten skulle komma till rummet. 
Efter frukost bar det iväg till Djurgården (igen) och till Vasamuseet. Gick där ett tag och sen blev det lunch i Gamla Stan. Mötte upp brorsan (Patrik) och åt en god lunch på "Stortorgskällaren".
Sen la jag älsklingen i ett varmt skönt bad...han fick öl och whiskey vid badet och njöt ett tag.
Bordet den kvällen var bokat på GONDOLEN. Ett superbra ställe med underbar personal och superduper underbar mat:) Sen att det var en underbar utskikt är ju bara ett ytterligare plus...

Efter god frukost på söndagen checkade vi ut och gick sen en stund på stan. Gå lunch på ett ställe som hade god mat med som fortfarande spelade julmusik i högtalarna...hmm....inte lätt att ha koll på årstiderna, hihi.

Igår kväll kom vi hem, precis i tid, och tog det lugnt. Älsklingen kollade på sin tredje "Star Trek- film". Han kollade lite på tåget oxå.  Han fick bl a  "boxen" i present och den var tydligen uppskattad;)

Här kommer bilder från helgen:...

     

   

Det var ett litet urval av helgens bilder...

Nu är det måndagkväll och vi tittar på "Guldbaggen" och i morgon börjar vår jobbvecka...

Massa kramar
//Pernilla

Kommentarer
Postat av: paps o babs

Oj oj sicket mys, förstår att du njöt Andreas. Grattis i efterhand och många kramar till er båda/ Paps o Babs

2010-01-27 @ 16:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0