Glad påsk på er!
Skärtorsdagen är här och det innebär att vi är långlediga, helt underbart:) Vädret är oxå underbart och hoppas det håller i sig nu under påskhelgen. Våren är verkligen här!...

Imorgon tänkte vi köra en runda på konstrundan. Vi börjar nog med Baskemölla och sen får vi se vart det bli. Ska bli mysigt att komma ut en sväng och titta på konst och samtidigt njuta av den underbara naturen som nu finns hos oss.

Resten av påsken kommer att gå i packningens-tecken för vår del. Vi ska försöka att få det mesta packat denna helgen och även försöka att "grovstäda" på vissa ställen. Vi ska även ta det lugnt att slappa och samla energi. Att kunna gå en runda i vårvädret och bara njuta står ganska så högt upp på listan just nu.
Vi ska även tvätta och städa bilen, vår pärla, eftersom på torsdag ska hon bytas ut för en ny..behöver jag tilläga att älsklingen längtar ganska så mkt efter det;)

På annandag påsk kommer svärfar och Agneta hit för lite fika och det ska bli trevligt. Längesen sist nu och det är alltid kul att träffas. Vi får fika mitt i vårt flyttstök, men hoppas det går bra.

Nu närmar det sig med stormsteg tills vi äntligen står där med vår dörrnyckel till vårt hus i handen:) på fredag (nästa vecka) är vi där... 
men först en lång påskhelg och massa mys (och packning, hihi)

Vår kramar
//Pernilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0