Klockan 18:26 på kvällen i Kristianstad
Hej på er som nu läser denna blogg .. ;)

Whoever you may be ..

Ramones i högtalarna, En mariestads och en Whiskey till vänster om tangentbordet och en dosa general portion till höger .. Inte helt fel ..

Ikväll skall jag och kärleken ut och äta gott på en msyig restaurang .. var ett tag sedan vi var ute och åt .. Skall bli jättemysigt ..

Lite vin, god mat och massa mys .. :) Kan inte ha det bättre ..

Är ganska trött efter en lång arbetsvecka .. eller kanske skall säga veckor .. har det lite körigt på jobbet .. ibland känns det som om man knappt har näsan ovanför vattenytan .. Ett steg fram och tre steg bak .. Men små saker gör ändå att man kan koppla av nu i helgen .. som jag brukar säga .. gör man sitt bästa och lite till så är allt okej ;)

Vad händer i vårt hem framöver .. tja .. inte så mycket .. kommer bli ytterligare några långa veckor framöver .. I övrigt kommer väl saker och ting vara som vanligt .. Skall till Pernillas mamma i morgon och äta lunch och fira hennes fördelsedag .. presenten är hemlig .. ;) än så länge ..

Men vi hoppas hon gillar den ..

Om ni undrar tog jag inspiration till inläggets rubrik från boken "Klockan 10:31 på morgonen i Khao lak"

Ha det bra ..

Kramar från Andreas

Kommentarer
Postat av: Helen

Hoppas ölen, whiskeyn, snuset och Ramones hjälpte dig att landa rejält efter allt ditt slit och släp på jobbet, Andreas:) För det är ju som jag brukar säga: Människan måste vila och andas också, särskilt när man jobbar så att klockorna stannar. Hoppas också att ni båda fick myspys på restaurangen. Restaurang med riktigt god mat brukar vara värd sitt pris i guld - och visst är det lyxigt skönt att slippa diska efter alla smarrigheter också!:) Kram kram

2009-10-31 @ 15:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0