Första inlägget 2011
Ja nu är det långt mellan blogginläggen, men här kommer en liten uppdatering.

Vi hade superbra dagar i Wien och det var bara så skönt att komma bort ett tag och bara va. Vi åt gott, utforskade staden, slappade och bara njöt. Vi hann med en runda till Spanska Ridskolan, De kejserliga våningarna och även deras sommarpalats ute vid Schönbrunn. Nyårsafton blir riktigt mysig med fem-rätters på en härlig restaurang. Tolvslaget firade vi ute med champange och fina fyrverkerier. Här kommer några foto:

   


   
 


Sen har tiden liksom bara gått. Fattar verkligen inte vart den tar vägen?

Förra fredagskvällen träffades jag Linda och Helen för en liten tjejkväll. Det var hur trevligt som helst och det var kul att se hur Helen har det i den nya lägenheten. Jag kan inte förstår hur så många timmar kan gå såå snabbt:) Vi hade mycket att prata om och det var verkligen läänge sen vi träffades bara vi tjejer. Men det gör vi väl snart om eller?

Och nu till det verkligen stora för oss... vi har äntligen funnit "vårt" hus! Förra lördagen var vi på visning nr 2 och sen blev det budgivning, som vi vann! Denna veckan har det blivit både besiktning av huset och vi har skrivit kontrakt! Så nu kommer vi att flytta till hus...som vi längtat. Vi får tillträde den 29/4, så nu kommer denna blogg att ändras tilll en "nya hem/villa/flytta-blogg"..hihi

Nu ska vi äta och ägna oss åt fredagsmys framför tv:n

Massa kramar på er
//Pernilla



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0