Snabb tisdagsblogg
Tänkte bara meddela att idag är det 18 dagar kvar till vårt bröllop:) 18dagar, jisses var tar tiden vägen?  Kollade inom på "bröllopstorget" idag och där är det 94 par registrerade som ska gifta sig samma dag som oss och 28 par exakt samma tid.:)

Idag har vi varit iväg och kollat Andreas fot, han gjorde illa sig i lördags, men det var iallafall inga skelettskador, fast ev skador på ledbanden. Det är bara att hålla tummarna och hoppas att svullnaden och smärtan kommer att lägga sig.
Jag har en träningsvärk som heter duga och en sträckning i vänster ben efter bowlingen i lördags. Men men vad gör man inte för en superkul möhippa och svensexa?:)

Sov gott och ha det så bra.
//Pernilla

Kommentarer
Postat av: Marianne, alltså, släkt??????

Kära Andreas och Pernilla

Det ska bli så otroligt roligt och trevligt att träffa er och välkomna Dig Pernilla i denna otroligt stora släkt. Jag ser fram emot denna högtid den 6 juni som jag hoppas ni kommer att prata om t o m på åldersomshemmet! :-)

Förväntansfulla Marianne!

2009-05-21 @ 20:41:45
Postat av: Helen

Ojoj, då får ni båda krya på er med tanke på dessa möhippa/svensexa-skador, ni kan ju inte halta fram till altaret ju!;) Stor kramis!:)

2009-05-21 @ 20:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0