.. Gt i Solen
Var ett tag sedan jag bloggade (Andreas här) .. Men jobbet tar en hel del tid och mellan det och bröllopsplanerna finns det inte så mycket tid, måste ju ha en del tid att bara ligga i soffan och softa... ;)

Att det snart är bröllop har inte riktigt sjunkit in ännu .. Men några dagars ledigt innan bröllopet kommer göra susen för hjärnan.. Fast kanske inte kommer att slå mig förrän vi står utanför kyrkan och klockorna börjar ringa och Medensohn's bröllopsmarsch börjar spela.

Älskar Pernilla så enormt mycket, tänka sig att vi skall stå där utanför kyrkan, uppklädda och Pernilla vackrare än någonsin, väntandes på att gå in ... Helt underbar tanke .. Kommer vara så enormt nervös och spänd den dagen .. Är så lycklig ..

Men har varit lite svårt att visa all lycka eftersom det varit stressigt både med jobbet och med planeringen, vilket inneburit ganska lite egen tid, tid för reflektion och längtan .. Men denna veckan skall jag njuta och tänka på denna underbara dag.

Gt i Solen ..  var på systemet och handlare en flaska Gin i dag ... ;) Gött som fasingen med en kall GT, sitta på balkongen o njuta ..

Kramar på er alla ..

ps. Pernilla är bäst, så är det bara .. nothing needs to be added ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0