Söndagkväll

Så har det blivit söndagkväll, den som kändes så avlägsen på valborg, men Andreas är ledig imorgon med:) jippi. Vi har haft härliga dagar och bara njutit av ledigheten och varandra.
Igår var vi på kolonin och tog ett litet ryck, det kan verkligen behövas många ryck där framöver för att det ska börja likna en trädgård igen. Hoppas vi inte blir vräkta... 
Idag har vi gått en runda i "vattenriket" och sen skulle vi äta söndagslunchen på stan och det var inte det lättaste. Först skulle man hitta ett ställe som var öppet och sen ett ställe som tog kort. Ovanpå detta skulle det helst va ett ställe som hade mer än en rätt att välja på...ganska så svårt att hitta kan man säga. Till slut landade vi på "Artilleristen" ensamma på uteserveringen och med köttbullar och mos. Gott men lite konstigt att sitta där själva. Finns det någon som kan ge bra lunchtips och då helst på en söndag i denna staden?  Så synd att staden inte tar tillvara det som egentligen finns här. Andreas har lite svårt för omställningen mellan Malmö och Kristianstad, kan förstå det, hihi.

Nu ska vi slappa lite till och sen bli det sängen.

Kramar till er alla där ute
//Pernilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0