Mys i soffan
Sitter just nu och kollar på "Talang" och undrar om vilken/vilka som helst verkligen får deltaga? Och detta ska va den senaste anhalten innan finalen;) Vuxna män står och sjunger i purolökar, hihi...kanske rätt så duktiga men ändå... ja det är så vi tillbringar vår fredagkväll.

Imorgon kommer fyra vänner (två par) till oss. Om vädret tillåter så tänkte vi dra oss ner till Tivoliparken och spela lite kubb och grilla och bara umgås och ha trevligt. Ser verkligen fram emot vår träffa:) Sen blir det ju schlager vid 21, undrar hur det kommer att gå för Sverige? Men imorgon får man ju veta...givetvis kommer vi sitta där med våra protokoll och rösta och säkert ha kanske så mycket att kommentera, hihi

Nu ska jag ladda inför säsongavslutning på "Berg flyttar in"...sen blir det ännu mer mys i soffan till "Morden i midsommar", har nästan alla avsnitten nu så det blir att titta tills ögonen blöder,hehe.

Massa kramar
//Pernilla

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för en jättemysig helg. Som vanligt var maten superb och sällskapet likaså. Och grattis än en gång till er kommande händelse. Ska bli så kul att få vara med er på er stora dag :)

Många kramar

2008-05-25 @ 20:29:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0