Helgen i korthet
Så lite uppdatering av vad som hände i helgen. På lördagen vid 17-tiden fick vi besök av Sara & Mattias, Christina & Nicklas. Vi tillbringade några trevliga timmar i tivoliparken med god mat och kubbspel. Tjejer, vi får ta revansch i kubb en annan gång, måste helt enkelt varit fel lutning eller nåt fel på "kubb banan", för så bra var ni inte killar, hehe.

Kvällen fortsatte sen med schlager men omröstningen var ju inte alls så kul att kolla på. Hur kunde Charlotte få så lite poäng? Hon fick 10:a rakt igenom av mig men så är man en patriot oxå;)

När schlagern var slut så var vi så "glada" att sängen inte kändes så lockande utan vi laddade upp för några omgånger i sällskapsspelet "Kampen mellan kvinna och man" och hmm det gick inte så bra för oss tjejer där heller, kan inte fatta detta, men vi kommer tillbaks starkt;)

När vi gick och la oss, framåt små timmarna, var vi helt slut och jag och Andreas sov som stockar. När Andreas vaknade tidigt, som alltid, upptäckte han en stor blöt fläck på hallamattan. Undrar vad det var för nåt och hur den kom dit? inget vet nämligen nåt eller?,hihi

Helgen avslutades med en härlig glass i Åhus och sen kollade jag & Andreas på "Morden i midsomer"  och halvsov i soffan. För att sammanfatta helgen, helt underbart trevligt och härligt på alla sätt, men lite sleten var man allt i går, hihi

Massa kramar
//Pernilla

p.s vem var det som kommenterade helgen? lite nyfiken bara;)


"gänget" i grillgräset

 

Kommentarer
Postat av: Christina Svernby

Det var jag :)

2008-05-27 @ 13:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0