Sol och värme och söndagkväll

Nu börjar helgen att närma sig sitt slut och helgen har varit underbart skön med kanon väder och en helt underbar älskling, hihi
Igår tillbringade vi en del tid på att köra om lämna "Pamela" och hennes däck till hennes nya ägare. Skönt att bli av med "extra bilen" och nu bara ha en:) Hoppas att hon får det bra nu hos sin nya ägare, att hon kanske blir ompysslad;)  Sen åt vi lunch på stan och resten av lördagen tillbringade vi framför datorn (Andreas mest) och ute på balkongen (Pernilla mest). Andreas fixade mycket med våra trycksaker inför vårt bröllop och Pernilla läste in nya "Läckberg bok". Härliga "uppdrag" vi har att göra, hihi. Kvällen flöt på med god mat till Sommarkrysset och lotto, men ingen vinst tyvärr.
Idag har vi varit en runda på kolonin, känns skönt (iallafall efteråt) att ha varit där nere och fixat lite. Vi har båda kommit framtill att vi vill ha en "egen" tomt istället, ett hus där vi kan pyssla lite och lite och göra annat emellan och slippa att känna det som ett projekt att ta sig ner till kolonin. Samtidigt är det ju inte alls lång dit och egentligen inte alls jobbigt att ta med mat och så, men just nu känns det så. Jag är väldigt velig just nu när det gäller att behålla kolonin. Får fundera på det ett tag...Även idag åt vi lunch på stan, gott gott gotti gott gott.
Sen vilade Andreas en stund, förstår att han behöver det med tanke på hur dags han går upp på morgonen, hihi medans jag satt en stund på balkongen med min bok. Sen har vi haft anmält bröllopspyssel, igen, mycket att fundera på och mycket som ska bestämmas, men vi har ju väldigt lång tid på oss och det är härliga beslut. Och det börjar att ta fart...;)

Nu ska jag njuta av resten av kvällen och gå och pussa Andreas;)

//Pernilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0